ile % na nietypówkę w DOBROPLAŚCIE
-
Warszawiak
-
Gość
-
Warszawiak
Anonymous pisze:I o czym nas informuje numer faktury?
można odsprzedać 2000 wkrętów po 1 sztuce aby mieć takie osiągnięcia. Zapytaj załogę czy jest dumna ze swojego produktu i wynagrodzenia za wykonaną pracę, a jeszcze lepiej użytkowników co tak naprawdę zakupili.
Gościu jeżeli martwisz się załogą to powodzenia giń marnie ! ! !
-
Gość
chyba się naćpałeś mistrzu he heWarszawiak pisze:Dupki jesteście firma jest na rynku cztery lata i jest jedną z lepszych w Polsce a was to boli bo jesteście ofiarami losu.Ciekawy jestem który z producentów na dzień 22.02.2004 ma nr. faktury 1530.Nie chce mi się z wami gadać.Biorę od nich od trzech lat.
Pamitaj !!!!
numerację faktur rozpoczynamy każdego roku od nowa
-
Gość
Ja również liczę się z załogą i ludźmi. To oni tworzą obraz firmy. Nie zastąpi ich ani żelazko ani wielogłowicowe zgrzewarki, super samochody, hale itp. Jak płacisz takich masz fachowców i takie wyroby. posiada się podłą płacę,za jeszcze gorszą pracę a wszystko w ramach najniższej ceny. Jeżeli mam do wyboru dwa kiepskie produkty z jeszcze gorszą obsługą handlową i "fachowym" montażem w imię korzystniejszej ceny - wybaczcie, wolę "przepłacać".
P.S.
Widziałem napis w rozklekotanym tramwaju
"Życzymy Tobie abyś tak dojechał jak zapłaciłeś"
P.S.
Widziałem napis w rozklekotanym tramwaju
"Życzymy Tobie abyś tak dojechał jak zapłaciłeś"
-
zambrowiak
Wstaw se te okna u siebie w domu to ci się odmieniWarszawiak pisze:Dupki jesteście firma jest na rynku cztery lata i jest jedną z lepszych w Polsce a was to boli bo jesteście ofiarami losu.Ciekawy jestem który z producentów na dzień 22.02.2004 ma nr. faktury 1530.Nie chce mi się z wami gadać.Biorę od nich od trzech lat.