nowe technologie
-
Gość
nowe technologie
poszuuje informacji na temat profili samoczyszczących.
meile kierować na adres : [email protected]
-
Robert
Re: nowe technologie
A co to jest profil samoczyszczący?Anonymous pisze:poszuuje informacji na temat profili samoczyszczących.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Przepraszam, ale moja firma nie wysyła mnie na zagraniczne targi, to i skąd mogę wiedzieć co prezentowały targi w Norymberdze. Napisałem "sympatyczny" i "chyba", właśnie po to, żebyś nie odebrał tego jako złośliwość z mojej strony. Może i jestem kolorowy, ale Ty na pewno jesteś rasistą. Nie będę już z Tobą gadał, bo trochę wiedzy jednak mam...Anonymous pisze:ty również jesteś symoatyczny. lecz bieżącej wiedzy na temat branży nie masz żadnej. poświęć trochę czasu temu co prezentowały norynberskie Fensterbau, a dowiesz się prawdy o swej wiedzy - misiu kolorowyAnonymous pisze:Sympatyczny gościu,
pomyliło Ci się chyba z szybami
-
Gość
-
technolog1
-
Gość
Jesli piszesz że ciekawe to znaczy, że nie wiesz. A jak nie wiesz to na jakiej podstawie osadzasz?. Czyżbyś coś jednak wiedział?. A może masz zgagę i obwiniasz za to Gealana?technolog1 pisze:ciekawe jak te profile czy też szyby o których ktoś wspomniał wyczyszczą się w czasie lata kiedy deszcz nie pada przez kilka a nawet kilkanascie dni. Następny chwyt reklamowy mydlący oczy.
pozdrowienia
-
technolog1
-
Gość
-
Gość
Są samoczyszczące a co najważniejsze brud nie wżera się w powierzchnię profili - wiadomo, że PVC ma właściwości elektrostatyczne i łapie brud. Łatwiejsze jest mycie tych profili. A Wy malkontenci nie narzekajcie na brak deszczu tylko opracujcie podobny pomysł.
Anonymous pisze:zgłoś się do firmy GEALAN to ich patent.
Są samoczyszczące a co najważniejsze brud nie wżera się w powierzchnię profili - wiadomo, że PVC ma właściwości elektrostatyczne i łapie brud. Łatwiejsze jest mycie tych profili. A Wy malkontenci nie narzekajcie na brak deszczu tylko opracujcie podobny pomysł.