nie wierzyliśmy ...
- Hermene Gilda
- Czytelnik

nie wierzyliśmy ...
zarówno Hermene jak i Gilda nie wierzyliśmy, że nasz red.nacz ma oknoplastowe skrzywienie i od czasu do czasu pojawiające się pomówienia między bajki wkładaliśmy ...
ale tekst o śp Kuligu jest przegięciem
czy koniecznie w drugim już zdaniu musi być o firmie O z O ?
chciał nasz drogi red.nacz uchonorować sportowca i swoje wspomnienia - nie wyszło ... naprawdę zdjęcia mówią same za siebie wszak widać odpowiednie logo ...
byłoby bardziej elegancko i nastrojowo
a tak ... eh szkoda gadać
przez tydzień będziemy bojkotować to forum
do widzenia
hg
ale tekst o śp Kuligu jest przegięciem
czy koniecznie w drugim już zdaniu musi być o firmie O z O ?
chciał nasz drogi red.nacz uchonorować sportowca i swoje wspomnienia - nie wyszło ... naprawdę zdjęcia mówią same za siebie wszak widać odpowiednie logo ...
byłoby bardziej elegancko i nastrojowo
a tak ... eh szkoda gadać
przez tydzień będziemy bojkotować to forum
do widzenia
hg
wiesz co, hermenecostam? ty to dopiero masz skrzywienie.
jezeli nie zuwazylas wymowy artykulu to sie wczytaj (jak nie potrafisz czytac to polecam jakies ABC czy co tam dzieci w 1 klasie podstawowki czytaja)
Zmarl tragicznie czlowiek ktory byl nam bliski.
Co wg ciebie mamy zrobic? Morde w ciup bo sie przy okazji wyda ze nam pomagal w reklamie?
Za przeproszeniem odwal sie. Twoj poziom pomowien jest zenujacy.
PA PA.
jezeli nie zuwazylas wymowy artykulu to sie wczytaj (jak nie potrafisz czytac to polecam jakies ABC czy co tam dzieci w 1 klasie podstawowki czytaja)
Zmarl tragicznie czlowiek ktory byl nam bliski.
Co wg ciebie mamy zrobic? Morde w ciup bo sie przy okazji wyda ze nam pomagal w reklamie?
Za przeproszeniem odwal sie. Twoj poziom pomowien jest zenujacy.
PA PA.
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
- Hermene Gilda
- Czytelnik

Tatas ... wczytaj się dobrze w to co napisaliśmy ... oknoplast może się reklamować jak chce i nic nam do tego ale tekst podpisany jest przez red.nacz a wygląda jak reklamówka ozo
nie wydaje Ci się, że w tak smutnej okoliczności naprawdę bardzo mało istotne jest z jakiej bazy technicznej korzystał Kulig ?
hg
nie wydaje Ci się, że w tak smutnej okoliczności naprawdę bardzo mało istotne jest z jakiej bazy technicznej korzystał Kulig ?
hg
Wiecie co Panowie... nieraz jak mam coś napisac na forum
( tak na marginesie jako jeden z nielicznych podpisujących się)
to ogarnia mnie niepokój. Tak sam jestem z tej strony a tu taka siła po drugiej...
Odpowiedzialność to rzecz którą bierze sie nie łatwo. Boję sie błedów,
i może nie krytyki ale takiej nierównosci w ewentalnych konsekwencjach.
Kiedy tak poczytałem Wasze krytyczne uwagi długo sie nad tym zastanawiałem.
Jednak uspokoiłem sie kiedy przeprowadziłem sobie taką wewnętrzną rozmowę z Januszem właśnie.
To był mądry i przyjazny Facet. Od niego można było się uczyć PR-u właśnie.
Jestem spokojny, że podoba mu sie ten artykuł gdziekolwiek jest teraz.... pewnie głównie dlatego,
że Oni naprawdę się przyjaźnili....
dzieki za uwagi
z poważaniem, coraz większym
red. nacz.
Andrzej Kubicki
( tak na marginesie jako jeden z nielicznych podpisujących się)
to ogarnia mnie niepokój. Tak sam jestem z tej strony a tu taka siła po drugiej...
Odpowiedzialność to rzecz którą bierze sie nie łatwo. Boję sie błedów,
i może nie krytyki ale takiej nierównosci w ewentalnych konsekwencjach.
Kiedy tak poczytałem Wasze krytyczne uwagi długo sie nad tym zastanawiałem.
Jednak uspokoiłem sie kiedy przeprowadziłem sobie taką wewnętrzną rozmowę z Januszem właśnie.
To był mądry i przyjazny Facet. Od niego można było się uczyć PR-u właśnie.
Jestem spokojny, że podoba mu sie ten artykuł gdziekolwiek jest teraz.... pewnie głównie dlatego,
że Oni naprawdę się przyjaźnili....
dzieki za uwagi
z poważaniem, coraz większym
red. nacz.
Andrzej Kubicki
Bardzo dziekuję za możliwość wypowiedzi na tym forum, z przyjemnością śledzę jego powolny upadek....................................................
Co z tego że jest rejestracja ......................
mogę flugać każdegemu byle nie WAM=OKNOPLAST
"nie kocham was już, nie rozumiem was już, nie obchodzi mnie zadna głupia myśl nie kocham was już nie rozumiem was już............................" prafraza zespołu ŁZY.
Jeśli jest inaczej to opublikujcie wypowiedzi anty - OKNOPLAST KRAKÓW .
W SKALI HISTRORI........jesteście ............nie obchodzi mnie to ,nie ważnne jest to.....................
Co z tego że jest rejestracja ......................
mogę flugać każdegemu byle nie WAM=OKNOPLAST
"nie kocham was już, nie rozumiem was już, nie obchodzi mnie zadna głupia myśl nie kocham was już nie rozumiem was już............................" prafraza zespołu ŁZY.
Jeśli jest inaczej to opublikujcie wypowiedzi anty - OKNOPLAST KRAKÓW .
W SKALI HISTRORI........jesteście ............nie obchodzi mnie to ,nie ważnne jest to.....................
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Heh, moze macie troche racji z ta reklama. Reklama ma to wogole do siebie ze czasem jest ciezka do zniesienia. Zostawmy to, prosze.
Mimo wszystko pamiec tego czlowieka nie jest warta takich przyziemnych przepychanek.
Redaktor moglby faktycznie zminimalizowac te "oknoplast to, oknoplast tamto". Mimo wszystko nie chodzilo chyba w tym o oknoplast tylko o Kuliga.
I jemu poswiecmy minute "forumowej" ciszy....
Mimo wszystko pamiec tego czlowieka nie jest warta takich przyziemnych przepychanek.
Redaktor moglby faktycznie zminimalizowac te "oknoplast to, oknoplast tamto". Mimo wszystko nie chodzilo chyba w tym o oknoplast tylko o Kuliga.
I jemu poswiecmy minute "forumowej" ciszy....
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
Tak już po prostu jest w naszej branży, że niektórym (niestety jednak większości) nie mieści się w głowie coś takiego co zdażyło się pomiędzy pracownikami firmy na O a Januszem. Nie wiem czy przyjaźń to dopowiednie słowo, ale na pewno była to co najmniej autentyczna sympatia. Niektórym nie mieści się w głowie, że ktoś postronny zauważył ją, zbliżył się do niej a może wszedł w jej krąg i potwierdził ją własnym podpisem - wiedząc przecież na jakie podejrzenia i komentarze się wystawia. Podziwiam tę odwagę, mniejsza w tym zasługa firmy na O, to przede wszystkim osoba Janusza.