Szukam osób, które znają się na SG szklenie strukturalne w celu wymiany doświadczeń, spostrzeżeń, informacji ...
odpowiem na każdy e-mail
pozdrawiam i milego weekendu wszystkim
dr glass
[b]SG Klejenie strukturalne[/b]
[b]SG Klejenie strukturalne[/b]
Dr Glass - Wszystko o szkle i wiecej...
Szczegółowych informacji na temat szklenia strukturalnego , czyli mocowania modułów szklanych bezpośrednio do konstrukcji fasad (bez ram) mogliby Panu z pewnością udzielić producenci (jaczęściej silikonowych) mas łączących .
Z tego co się orientuję , doświadczenie w szkleniu strukturalnym posiada też firma Press-Glas .
Pozdrawiam
www.fasady.pl
www.silikon.pl
Z tego co się orientuję , doświadczenie w szkleniu strukturalnym posiada też firma Press-Glas .
Pozdrawiam
www.fasady.pl
www.silikon.pl
Dzieki za info, ale wchodząc na te strony otwiera się www.duratherm.pl, dziwne a może to Pana sprawka...Panie PVCpvc pisze:Szczegółowych informacji na temat szklenia strukturalnego , czyli mocowania modułów szklanych bezpośrednio do konstrukcji fasad (bez ram) mogliby Panu z pewnością udzielić producenci (jaczęściej silikonowych) mas łączących .
Pozdrawiam
www.fasady.pl
www.silikon.pl
pozdrawiam
dr glass
Panie Doktorze Glass ,
ja nie napisałem , że pod tymi adresami otrzyma Pan odpowiedż na nurtujące Pana pytania .
Podobnie zresztą jak i nie otrzymałby Pan ich wchodząc na stronę :
www.elewacja.pl
Pozdrawiam
ja nie napisałem , że pod tymi adresami otrzyma Pan odpowiedż na nurtujące Pana pytania .
www.elewacja.pl
Pozdrawiam
Jasne...nie doczytałem....przepraszampvc pisze:Panie Doktorze Glass ,
www.elewacja.pl![]()
Pozdrawiam