co za spisek...

szefuu
Czytelnik
Czytelnik

co za spisek...

Post autor: szefuu »

spisek czy co? nikt nic nie mowi na temat M&S.ciekawe i zastanawiajace. albo jest to zajebista firma,albo zupelnie do d.... i nikt nie chce o niej mowic.a moze oni to tak zwana yakuza wsrod branzowcow i wszyscy sie jej boja...hihihii

oknoAD

GAL
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: GAL »

A swoją drogą to ciekawe co porabia teraz gość, który podobno rozkręcił całe M&S a teraz go tam nie ma. Czemu? Jeśli tak dobrze to robił?
szefuu
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: szefuu »

powinno mnie to obchodzic??? chyba dla mnie wazne jest to czy te okna, ktore sklecaja sa dobre czy nie.ale takie ploteczki tez sa spoko.
Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

Nie wiem co w M&S słychać, ale mieli ostatnio zjazd dealerów i to w "Dźwirzynie" :lol:
Mc. Donald's
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Mc. Donald's »

Al Capone pisze:Nie wiem co w M&S słychać, ale mieli ostatnio zjazd dealerów i to w "Dźwirzynie" :lol:
mieli zlot to fakt i w zwiazku z tym ze ostatnio nie moga pochwalic sie zadnymi znaczacymi nagrodami zaczeli nagradzac sie sami we wlasnym gronie, a to najlepszy zbieracz kamieni - przepraszam sprzedawca kamiennych parapetow, a to to najlepsza deska - przepraszam najlepszy sprzedawca okien z drewna, z pcv, z alu, z tektury nie z tektury to bylo w tetra packer. a wszystko w mysl zasady nie chwala nas to chwalmy sie sami, a mi to tam laska kto jaka deske dostal od prezesa.
opinia jest jak d**a, każdy ma inną
Pan Starszy
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Pan Starszy »

"Opinia jest jak d... każdy ma swoją"

Ja tylko do tego chcialem się odnieść (ostatnio zresztą nie ma do czego innego się odnosić) . Odwieczny problem polega na tym, że wiele spokojniejszym byłby ten świat gdyby to powyższe powiedzenie było zawsze prawdziwe. I to by było na tyle.

Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

A co tu mowic??

http://www.ms.slupsk.pl/

Tam juz wszystko powiedzieli...
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
ODPOWIEDZ