Dawno, dawno temu była sobie firma PREGOM
-
celnik
Dawno, dawno temu była sobie firma PREGOM
To nie jest bajka! Kupowałem tam okna, a teraz nie mogę ich znależć. Czy ta firma z Rumi, na ul. Gdańskiej29A istnieje? T.Białk & D.Pilipczyk odezwijcie się na tym forum.
Może ktoś z forumowiczów zna losy owych właścicieli PREGOM ?
Może ktoś z forumowiczów zna losy owych właścicieli PREGOM ?
Niestety usunąłem kilka postów w tym wątku. Były w nich personalne zarzuty więc bardzo proszę o ponowne ich wpisanie ale z własnym imieniem i nazwiskiem. Unikniemy w ten sposób sytuacji wypisywania rzeczy mogących być nieprawdą a uczynić szkody niewinnym osobom.
Takie zasady spowodują większe bezpieczeństwo wszytkich Nas. Również tym którzy myślą, że nieznajomość prawa uchroni ich przed ewentualnymi konsekwencjami. My nie będziemy mogli pomóc kiedy ktoś dostanie wezwanie do sądu od poszkodowanych.
z pozdrowieniami:
red. nacz.
A. Kubicki

Takie zasady spowodują większe bezpieczeństwo wszytkich Nas. Również tym którzy myślą, że nieznajomość prawa uchroni ich przed ewentualnymi konsekwencjami. My nie będziemy mogli pomóc kiedy ktoś dostanie wezwanie do sądu od poszkodowanych.
z pozdrowieniami:
red. nacz.
A. Kubicki
-
Pan Starszy
- Czytelnik

Prawdziwe słowa uznania dla Pana Redaktora. Jak widać logowanie nie wystarcza ( pisałem o tym jeszcze podczas dyskusji nt. usprawnień na tym forum). Poprostu prymitywizm i nielegalne pogruszki, czy obmowa są niedopuszczalne i tyle. Korzystalem oststnio z kilku tego typu forum i jestem przygnębiony tym jak dalece są one sterowane przez redakcje. Moje posty dość przemyślane nie obrażające nikogo i nie zawierajace jakichkolwiek inwektyw , acz kontrowersyjne nie zostaly w ogóle opublikowane, a pozostawiano tam mnóstwo ochydnych wugarnych tekstów bardzo wiele o charakterze otwarcie anty-semickim. Nie trzeba byz socjologiem z wyksztalcenia, zeby zobaczyc jasno, że w ten sposób kreuje sie obraz społeczeństwa wycinając co mądrzejsze wypowiedzi a zostawiając ( a moze nawet dopisując ) wulgaryzmy. Jestem zatem bardzo wdzięczny Panu Redaktorowi za mądrą i odpowiedzialna opekę nad forum. Czas juz nauczyć się wymieniać opiniami konstruktywnie wspierajac się w ten sposob na wzajem. I to by bylo na tyle.