M&S czy moze m&m's

szefuu
Czytelnik
Czytelnik

M&S czy moze m&m's

Post autor: szefuu »

witam.wiem, ze swoich opinii na tym forum udziela wielu ludzi z branzy i do nich wlasnie sie zwracam. wymieniam okna i jestem prawie zdecydowany na M&S. czy ktos z was moi drodzy fachowcy moglby cos powiedziec na temat tej firmy i okien jakie robia,czy profil brugmanna i okucia siegenia to rzeczywiscie 'wyzsza' polka, jak mi opowiadal sprzedawca.a moze ktos mial jakies klopoty z ta firma.za wszystkie uwagi bede wdzieczny, poniewaz jestem laikiem jezeli chodzi o okna robie w cukierkach:) pozdro dla wszystkich...

oknoAD

GAL
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: GAL »

To ciekawe, podobno gość, który rozkręcił całe M&S już tam nie działa. Zrezygnował czy z niego zrezygnowali??
szefuu
Czytelnik
Czytelnik

to w koncu wchodzic w M&S czy moze sa jakies lepsze rozwiazania w tej cenie???
pvc
Małomówny
Małomówny

Post autor: pvc »

GAL pisze:To ciekawe, podobno gość, który rozkręcił całe M&S już tam nie działa. Zrezygnował czy z niego zrezygnowali??
Typowe dla "nawiedzonych" plotkarskich użytkowników forum .
Osoba odwiedzająca oknonet zwraca się z grzecznym zapytaniem o poradę dotyczącą możliwości zakupu okien oraz wyboru ewentualnego wykonawcy. W zamian otrzymuje bezsensowną , całkowicie wyrwaną z kontekstu odpwiedż jakiegoś "gościa" , który praktycznie nie ma nic do zakomunikowania poza tym , że lubi plotki .

PVC
szefuu
Czytelnik
Czytelnik

ale to i tak mi w niczym nie pomaga, dalej nie wiem nic o M&S, czy sa sprawdzeni czy tez ktos sie zawiodl na ich produktach. bede dalej czekal cierpliwie...
Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

z ms to jest jak z "pasztetem z zajaca". pasztet jest ale nie z zajaca, on sie tylko tak nazywa....

Jakby ktos sie nie skapnal to mowie o oknach "tytanowych".

I zeby nie bylo ze jakis zlosliwy jestem czy cos. Klientka mi takie porownanie dala.

A poza tym czy to jest m&s czy ...&s ?

eee, tam marudze... :)

Wesolych swiat
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."

Buszman
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Buszman »

Okna robią dobre. Podobnie jak wiele innych firm. Sporo reklamy w mediach, miej świadomość ,że TY za nią płacisz. Po co?
"Pytania są tendencyjne"
PPHU.PUDLEXIMAGO
Czytelnik
Czytelnik

m&s

Post autor: PPHU.PUDLEXIMAGO »

Ich okna drewniane meranti są naprawde dobre nie ma się do czego przyczepić.
Moim zdaniem najlepsze w Polsce
Pudi
ODPOWIEDZ