M&S czy moze m&m's
M&S czy moze m&m's
witam.wiem, ze swoich opinii na tym forum udziela wielu ludzi z branzy i do nich wlasnie sie zwracam. wymieniam okna i jestem prawie zdecydowany na M&S. czy ktos z was moi drodzy fachowcy moglby cos powiedziec na temat tej firmy i okien jakie robia,czy profil brugmanna i okucia siegenia to rzeczywiscie 'wyzsza' polka, jak mi opowiadal sprzedawca.a moze ktos mial jakies klopoty z ta firma.za wszystkie uwagi bede wdzieczny, poniewaz jestem laikiem jezeli chodzi o okna robie w cukierkach:) pozdro dla wszystkich...
Typowe dla "nawiedzonych" plotkarskich użytkowników forum .GAL pisze:To ciekawe, podobno gość, który rozkręcił całe M&S już tam nie działa. Zrezygnował czy z niego zrezygnowali??
Osoba odwiedzająca oknonet zwraca się z grzecznym zapytaniem o poradę dotyczącą możliwości zakupu okien oraz wyboru ewentualnego wykonawcy. W zamian otrzymuje bezsensowną , całkowicie wyrwaną z kontekstu odpwiedż jakiegoś "gościa" , który praktycznie nie ma nic do zakomunikowania poza tym , że lubi plotki .
PVC
z ms to jest jak z "pasztetem z zajaca". pasztet jest ale nie z zajaca, on sie tylko tak nazywa....
Jakby ktos sie nie skapnal to mowie o oknach "tytanowych".
I zeby nie bylo ze jakis zlosliwy jestem czy cos. Klientka mi takie porownanie dala.
A poza tym czy to jest m&s czy ...&s ?
eee, tam marudze...
Wesolych swiat
Jakby ktos sie nie skapnal to mowie o oknach "tytanowych".
I zeby nie bylo ze jakis zlosliwy jestem czy cos. Klientka mi takie porownanie dala.
A poza tym czy to jest m&s czy ...&s ?
eee, tam marudze...
Wesolych swiat
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
-
PPHU.PUDLEXIMAGO
- Czytelnik

m&s
Ich okna drewniane meranti są naprawde dobre nie ma się do czego przyczepić.
Moim zdaniem najlepsze w Polsce
Moim zdaniem najlepsze w Polsce
Pudi