ranking forum

astef
Małomówny
Małomówny

ranking forum

Post autor: astef »

Forum Branżowe opublikowało niepełny ranking za 2004, temat do przemyśleń, zadumy i/lub refleksji.

http://www.okna-forum.pl/pliki/Ranking_2003_TABELA.doc :o

oknoAD

Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

I to jest faktycznie polska czołówka!!!
astef
Małomówny
Małomówny

Post autor: astef »

Ponownie rzuciłem okiem na to zestawienie, zastanowił mnie parametr "ilość zatrudnoinych" w porównaniu z obrotem. Z niecierpliwością oczekuję na zestawienie wyników finansowych za 2004, które ponoć ma również opublikować "Forum", przypuszczam że połowa firm z tego zestawienia będzie miała wynik "ND" :roll:
Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

W pełni zgadzam się z opinią astefa!
Robert Klos
Rozgadany
Rozgadany
Kontakt:

Post autor: Robert Klos »

astef pisze:Ponownie rzuciłem okiem na to zestawienie, zastanowił mnie parametr "ilość zatrudnoinych" w porównaniu z obrotem. Z niecierpliwością oczekuję na zestawienie wyników finansowych za 2004, które ponoć ma również opublikować "Forum", przypuszczam że połowa firm z tego zestawienia będzie miała wynik "ND" :roll:
Część firm zastrzegła sobie możliwość publikowania danych o wysokości zysku netto i brutto, dlatego omówimy te wskaźniki na danych zagregowanych. Nie będzie więc tych wartości dla poszczególnych firm, ale wartości średnie dla całej branży. Ten ranking ma służyć przede wszystkim uporządkowaniu wiedzy o rynku, ale też znalezieniu średnich wartości rentowności obrotu, wydajności pracy dla całej branży okienno-drzwiowej. Mam nadzieję, że stanie się punktem odniesienia do planowania prowadzenia interesów zarówno przez mniejszych jak i większych producentów.
pozdrowienia - Robert
ODPOWIEDZ