jak się pracuje w thyssen okna, kiedyś budwar

michał
Czytelnik
Czytelnik

jak się pracuje w thyssen okna, kiedyś budwar

Post autor: michał »

może ktoś tam pracuje lub coś słyszał o tej firmie jako pracodawcy. Warto tam pracować :?: Dziękuję z góry za opinie.

oknoAD

mtmd
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: mtmd »

Co nieco mogę powiedziec. Są b. wymagający, ale konkretni. Uczciwie rozliczają się i nie oszukują. Nawet, gdy rozstawałem się z nimi nie było kłopotów z rozliczeniem. Prawdę mówiąc teraz żałuję, że odszedłem od nich, bo skusił mnie d.... z innej firmy kasą, ale ostatecznie mam dużo mniej.
dziedzina
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dziedzina »

MAM NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE NIE PODJĄŁEŚ PRACY W THYSSEN OKNA. SŁYSZAŁEM OD ZNAJOMEGO, ŻE PRACOWNICY ZARABIAJĄ TAM PO 500 ZŁ I JEST TOTALNY WYZYSK, ZNAJOMY OPOWIADAŁ MI TEŻ,ŻE NIE MA TAM NAWET SZEFA PRODUKCJI I KAŻDY ROBI CO CHCE. SAMOWOLKA NA CAŁEGO.LEPIEJ TRZYMAJ SIĘ ZA DALEKA OD TEJ FIRMY, A JEŚLI PODJĄŁEŚ JUŻ PRACĘ TO BARDZO MI PRZYKRO. :cry: :cry: :cry
UCIEKAM, BO M(A)T(RIX) CZAI SIĘ WSZĘDZIE
mtmd
Czytelnik
Czytelnik

no cóż Dziedzina, nie możesz zdzierżyć sukcesy THYSSEN Okna. Ci co znają tę firmę mają dokładnie odwrotną opinię od Twojej.
ziedzina - ta witryna nie służy do tego by leczyć swoje kompleksy.
mtmd
Czytelnik
Czytelnik

Dodam, że skoro nie ma szefa produkcji, a firma produkuje prawie 20.000 jednostek na miesiąc to wystarczy wyciągnąć wnioski.
dziedzina
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: dziedzina »

Z KOMPLEKSAMI POSZEDŁBYM DO PSYCHOLOGA, BY SIE LECZYĆ, TO JEST FORUM , NA KTÓRYM MOGE WYPOWIADAĆ TO, CO MYŚLĘ.
JEŚLI JEST INACZEJ NIŻ SŁYSZAŁEM TO PROSZĘ O FAKTY: JEST W THYSSEN OKNA SZEF PRODUKCJI? PROSZE O PODANIE NAZWISKA - TO CHYBA NIE JEST ŻADNA TAJEMNICA? A ZAROBKI? PRAWDA TO, CZY NIE ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI ZARABIAJĄ MARNE GROSZE?
POZDRAWIAM CIE MARECZKU T. :D :D :D

Wolny
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Wolny »

Kasy duzo nie płaca ale zawsze cos...A jak ktos chce to zraobi ale prosze nei straszcie juz ludzi bo az sie sam boje isc tam na rozmowe.Dziedzina nie rozszyfrowałem Cie;)Za to Marka T. tak:)ale to chyab dobrze...
ODPOWIEDZ