KLAES KLUCZE MARX DONGEL

importex
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

KLAES KLUCZE MARX DONGEL

Post autor: importex »

WItam
posiadamy do sprzedaży 150 sprawnych kluczy do oprogramowania
KLAES od wersji 5.0 do 6.5
Producent MARX Crypto BOX
Klucze do wersji produkcyjnej tzw czarne
Sprzedaż w całości lub w detalu
Cena za sztukę : 25 Euro
Bliżesze imformacje

[email protected]
l
ub

www.importex.net

oknoAD

pvc
Małomówny
Małomówny

importex.net

Post autor: pvc »

Jak się już Panom uda sprzedać wszystkie klucze , proponuję z te pieniądze opłacić prolongatę domeny importex.net , ponieważ za kilka dni zostanie ona usunięta :wink:

Pozdrawiam

Theo
drklaes
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Panie Theo

Post autor: drklaes »

Panie Theo,
dziwię się,żesprzedawca tak pożądnego programu i reprezentant tak poważnej i wielkiej fimy informatycznej reaguje w taki sposób i to anonimowo.
A gdzie podziały się wpajane panu przez specjalistów za wiele tysięcy euro wartości utożsamiania się z produktem i firmą????
Ehhhhh, nie jest pan lojalny dla chlebodawcy
Nie wierzy pan w swój produkt.
NIe sprzeda go pan
Pozdrówka
Dr.Klaes
:roll:
Dr.Klaes Porady i leczenie profilaktyczne
pvc
Małomówny
Małomówny

Re: Panie Theo

Post autor: pvc »

drklaes pisze:Panie Theo,
dziwię się,żesprzedawca tak pożądnego programu i reprezentant tak poważnej i wielkiej fimy informatycznej reaguje w taki sposób i to anonimowo.
A gdzie podziały się wpajane panu przez specjalistów za wiele tysięcy euro wartości utożsamiania się z produktem i firmą????
Ehhhhh, nie jest pan lojalny dla chlebodawcy
Nie wierzy pan w swój produkt.
NIe sprzeda go pan
Pozdrówka
Dr.Klaes
:roll:
Drogi Panie DrKlaes (czy powinno być DrKleks ?)

Mam nadzieję , że poza brakiem znajomości czytania tekstów w języku polskim , na nic się Pan nie skarży .
Proszę mi spróbować wytłumaczyć , gdzie się Pan w moim postingu doczytał , iż miałbym reprezentować jakąkolwiek firmę informatyczną lub
był jej pracownikiem ?
Ja tylko wyrażnie stwierdziłem , odpowiadając na anons firmy oferującej na tym forum klucze do programu , że podany przez nich kontaktowy adres internetowy jest nieaktywny , ponieważ domena www.importex.net znajduje sie w trakcie procesu usuwania ze względu na nieopłaconą prolongatę (koszt utrzymania domeny u rejestratora) .
Czytając inne Pańskie "wiadomości" na forum oknonet.pl . można dojść do wniosku , iż pilnie potrzebuje Pan pomocy psychoterapeuty .
Być może powinien Pan skorzystać z pomocy renomowanego , warszawskiego psychologa Pana Andrzeja S. Wygląda na to , że nie jest Pan już dzieckiem a więc jest szansa , że byłby on w stanie Panu "pomóc" na czymkolwiek ta "pomoc" :wink: miałaby polegać .

Nie pozdrawiam
Theo
ODPOWIEDZ