Okna Bogucki

veru
Małomówny
Małomówny

Okna Bogucki

Post autor: veru »

Miał ktoś z was do czynienia z tym producentem. Miałem okazje zamówić tam kilka okien … Nie da się, opisać co oni tam wyprawiają. Terminy zawalili mi doszczętnie spotkałem się już z nieterminowymi dostawcami , ale tak jak w tej firmie jeszcze się nie przejechałem na nikim . Dział handlowy jest chyba ustawiony pod ostre kitowanie klientów bo słyszałem tysiąc różnych bajek , że to brakuje okucia , że szyba pękła , i inne … można zrozumieć wpadki produkcyjne bo wiem jak to jest ale tam ściemniają na całość . Ostrzegam przed składaniem zamówień można stracić trochę zdrowia i własna reputacja bardzo na tym cierpi . Pozdrawiam . Jeśli ktoś miał podobne przejścia z tą firmą proszę o opis.

oknoAD

Kaktus
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Kaktus »

Ta firma to poprostu żywy trup. Długi u wszystkich możliwych dostawców. Nie płaci nikomu, dostawcom, pracownikom, ZUS`owi, skarbówce itd. Jest wszędzie poblokowana i stąd takie problemy z otrzymaniem okien. Prawdopodobnie za chwile zniknie. BARDZO PRZESTRZEGAM PRZED WPŁACANIEM TAM JAKICHKOLWIEK ZALICZEK BO MOZNA ICH JUZ NIE ODZYSKAĆ.
Kaktus
Czytelnik
Czytelnik

U W A G A ! ! !

Post autor: Kaktus »

Wszystkich obecnych i potencjalnych klientow tej firmy odsyłam do "Trybuny Śląskiej" z dnia 23.09.2004 (strona 6) lub na stronernetową http://www.trybuna-slaska.com.pl/index. ... page=1#top
ODPOWIEDZ