co sądzicie o firmie irplast z pyskowic
co sądzicie o firmie irplast z pyskowic
proszę o informacje o tej firmie .za wszystkie dziękuje
Wspolpraca taka sobie
Wspolpraca taka sobie. Najbardziej pilnuja zeby towar nie wyjechal bez zaplaty ( ja wplacam zaliczke przy zamowieniu a reszte przed dostawa ).
Niestety pomimo wplat terminowych ( zawsze przed dostawa ) nie za kazdym raze wyjezdza do mnie transport. Sa na tyle bezczelni, ze nawet nie zadzwonia z informacja lub przeprosinami. Wyglada na to, ze to kolejna firma nastawiona tylko na kase i nie zalezy im na stalych odbiorcach. Wyrob jest ok., nie mialem reklamacji wiec nie umiem powiedziec jak jest z ich realizacja.
Pozdrawiam,
Bulldog
Niestety pomimo wplat terminowych ( zawsze przed dostawa ) nie za kazdym raze wyjezdza do mnie transport. Sa na tyle bezczelni, ze nawet nie zadzwonia z informacja lub przeprosinami. Wyglada na to, ze to kolejna firma nastawiona tylko na kase i nie zalezy im na stalych odbiorcach. Wyrob jest ok., nie mialem reklamacji wiec nie umiem powiedziec jak jest z ich realizacja.
Pozdrawiam,
Bulldog
bulldog / http://www.mt-01.com
Poślizgi rzeczywiście sie zdazaja, ale nie sa za wielkie. Co do transportu jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby byl umowiony i nie przyjechal. Jakosc okien bardzo wysoka ( zero reklamacji ). Osobiscie polecam - nie sa idealni, ale idealow poprostu nie ma
Co do pilnowania platnosci to uwazam, ze puki ktos nie chce wywinac wałka nie powinno mu to przeszkadzac.
-
MediaPress
- Czytelnik

...
Współpracuję z nimi od dłuższego czasu i jestem zadowolony!!reklamacjie sporadycznie a jeśli się zdażą to serwisant je usuwa szybko i sprawnie!!ale poprzedni zawalał i może stąd ten osąd!!jeżeli chodzi o poślizgi to w sezonie były nagminne ale rozbudowali linię produkcyjną i jest ok.!!
Polecam!!warto
Polecam!!warto
Janusz Góralczyk
Jestem byłym dilerem firmy IR PLAST , który pamięta czasy kiedy jeszcze nie była tak znana jak dzisiaj. To ja m. innymi namawiałem PANA IRKA na przejście na Aluplast co myślę , że dobrze wpłynęło na rozwój JEGO firmy.Dzisiaj już nie jestem dilerem IR-PLASTU gdyż doszło między nami do różnicy zdań w kwestiach reklamacji. Mimo nie najlepszych stosunków które między nami panują muszę jednak przyznać, że reklamacja którą zgłosiłem rok temu nie będąc już dilerem IR-PLASTU została usunięta. Sądzę więc ,że nastąpiła poprawa obsługi a co do Państwa komentarza o " NOTORYCZNYM NIEPŁACENIU '' przez ... ( mocna przesada } . POZDRAWIAM PANÓW IRKA I MARKA .
Wziołem z IRPLASTU okna 2 razy po 16 okien i nigdy wiecej firma garażowa nie potrafiąca wykonać okien porzadnie, oszukuja na stali zamawiałem pełną dostałem U .Okna były w kolorze złoty dab IDEAL 4000 ROUD LINE jak je przywiezli to wszystkie wruciły do nich spowrotem do poprawek jakosc zgrzewów okropna nie pomalawane nie poczyszczone. dostawy nieterminowe wogule ściemniarstwo.
Dla porównania okna ten sam profil obok domek wykonała firma EMPOL u kturej zamówiłem wykonali je perfekcyjnie KLIENT był zaskoczony różnica wykonania i patrzac z perspektywy czasu z empolu sa o wiele lepsze
Dla porównania okna ten sam profil obok domek wykonała firma EMPOL u kturej zamówiłem wykonali je perfekcyjnie KLIENT był zaskoczony różnica wykonania i patrzac z perspektywy czasu z empolu sa o wiele lepsze
and4
Ustosunkowanie !
Informuję szanownego Pana iż firma IR-PLAST posiada wieloletnie doświadczenie w produkcji stolarki okiennej.
Pod ścisłą kontrolą są wszelkie procedury związane z reklamacjami.
Park maszynowy należy do jednego z najlepszych w tym kraju.
Skoro te pierwsze 16 okien były takimi "śmiećmi", skąd zamówienie na te następne 16 ?
Jeżeli stolarka do nas wróciła, to raczej z powodu braku środków płatniczych
Pozdrawiam tysiące naszych i nie tylko nabywców na terenie całego kraju ,oraz Szanownego Niezadowolonego Tajemniczego Klienta !!!
Pod ścisłą kontrolą są wszelkie procedury związane z reklamacjami.
Park maszynowy należy do jednego z najlepszych w tym kraju.
Skoro te pierwsze 16 okien były takimi "śmiećmi", skąd zamówienie na te następne 16 ?
Jeżeli stolarka do nas wróciła, to raczej z powodu braku środków płatniczych
Pozdrawiam tysiące naszych i nie tylko nabywców na terenie całego kraju ,oraz Szanownego Niezadowolonego Tajemniczego Klienta !!!
Re: co sądzicie o firmie irplast z pyskowic
Czy warto z nimi podjać współpracę,jaka jest u nich jakość i jakie mają terminy.
Dzięki za odpowiedź
Dzięki za odpowiedź
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
mogę powiedzieć tylko tyle ze znam przedstawiciela Marka którego serdecznie pozdrawiam i nic poza tym
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
Jak chcesz się dowiedzieć więcej to zadzwoń 506090988.
- sypta197534
- Czytelnik

Witam
Handlujemy z firmą Irplast od trzech lat i było różnie ,ale w tym roku spisali się na medal .
Reklamacje sporadycznie usuwane błyskawicznie , terminy nie zawalane , a nawet przed czasem .
Okna produkowane na Aluplaście i Maco powiem szczerze , że warto z nimi współpracować .
Handlujemy z firmą Irplast od trzech lat i było różnie ,ale w tym roku spisali się na medal .
Reklamacje sporadycznie usuwane błyskawicznie , terminy nie zawalane , a nawet przed czasem .
Okna produkowane na Aluplaście i Maco powiem szczerze , że warto z nimi współpracować .
-
PROHAUS T.Ł
- Czytelnik

Witam czytałem wasze wypowiedzi i stwierdzam że co niektórzy mijaja sie z prawda ja współpracuje z IRPLASTEM od początku i jak to bywa zdażają sie spory ale jakos zawsze sie dogadujemy.Myśle ze to zalezy od człowieka i jego oczekiwan jezeli ktos chce miec niska cene i terminowosc co do dnia niech zmieni dostawce i zobaczymy czy bedzie zadowolony mysle ze nie.
-
grzegorz37b
- Czytelnik

Witam.
Cena jest nieska a jakość nieco wyzsza niż sugerowałaby cena czyli ok.
Pozdrawiam
Cena jest nieska a jakość nieco wyzsza niż sugerowałaby cena czyli ok.
Pozdrawiam