Ceny materialów
-
Kr1
Ceny materialów
Szukam informacji na temat zakupu materialów. Wiem że to tajemnica handlowa ale można sprawdzić czy nas dostawcy nie robią w balona. Czy cena zakupu szyb 4 x 16 x 4 U=1,1 65 zl/netto (igp) jest dobrą ceną ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
zasadniczy
-
Alek
Re: Ceny materialów
Duży producent ma poniżej 50 zł.Kr1 pisze:Szukam informacji na temat zakupu materialów. Wiem że to tajemnica handlowa ale można sprawdzić czy nas dostawcy nie robią w balona. Czy cena zakupu szyb 4 x 16 x 4 U=1,1 65 zl/netto (igp) jest dobrą ceną ?
Pozdrawiam
-
Kr1
Co należy rozumieć przez "duży producent". Czy jest to pewna informacja ?Alek pisze:Duży producent ma poniżej 50 zł.Kr1 pisze:Szukam informacji na temat zakupu materialów. Wiem że to tajemnica handlowa ale można sprawdzić czy nas dostawcy nie robią w balona. Czy cena zakupu szyb 4 x 16 x 4 U=1,1 65 zl/netto (igp) jest dobrą ceną ?
Pozdrawiam
-
Gość
Co za bzdura 50 zł? Który producent i u kogo?Alek pisze:Duży producent ma poniżej 50 zł.Kr1 pisze:Szukam informacji na temat zakupu materialów. Wiem że to tajemnica handlowa ale można sprawdzić czy nas dostawcy nie robią w balona. Czy cena zakupu szyb 4 x 16 x 4 U=1,1 65 zl/netto (igp) jest dobrą ceną ?
Pozdrawiam
-
Gość
-
Gość
Gotówką można płacić przy zakupie 10 szyb , czyli Pana firma jak się domyślam nie jest największa !!Anonymous pisze:niedługo zaczniecie dyskutowac ile czyja zona moze razy.......i ktorego robi w balona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha
dajcie mi pare adresow dealerow bo moi mnie robia w balona i nie chca placic gotoewka tylko na przelew 7 dni (region poludniowa polska)
ha ha
-
Gość
nie rozumiem.....a nie bieze Pan sprzedazy okien dealerom za gotowke??? hmmmmm moze nie ufaja jakosci Panskich wyrobow i najpierw musza je sprawdzic.. i proponuję nie szydzic z czegos o czym nie ma sie pojecia.Anonymous pisze:Gotówką można płacić przy zakupie 10 szyb , czyli Pana firma jak się domyślam nie jest największa !!Anonymous pisze:niedługo zaczniecie dyskutowac ile czyja zona moze razy.......i ktorego robi w balona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha
dajcie mi pare adresow dealerow bo moi mnie robia w balona i nie chca placic gotoewka tylko na przelew 7 dni (region poludniowa polska)
ha ha
PS. szkoda ze kazda dyskusja konczy sie inwektywami i klotniami. Wiecej nie zagladam do tej rozmowy6. OBIECUJE!
Pozdrawiam
-
siggi
cena 65pln jest w miare akceptowalna przy niewielkich zleceniach , przy zleceniach obiektowych mozna wynegocjowac poziom 61 pln na tych poziomach mozna sprzedac okno 034 w cenie 490na obiekty i 520 przy zleceniach np. 30 sztuk okienpozdrawiam siggi [/list]
-
Gość
potwierdzam cenę 60 PLN przy wiekszych zamówieniach. Z jakiego profilu jest to okno za 490 zł? Ile jest w tym marży producenta?siggi pisze:cena 65pln jest w miare akceptowalna przy niewielkich zleceniach , przy zleceniach obiektowych mozna wynegocjowac poziom 61 pln na tych poziomach mozna sprzedac okno 034 w cenie 490na obiekty i 520 przy zleceniach np. 30 sztuk okienpozdrawiam siggi [/list]
-
nowy
-
Kaziu G.