LANKO
-
Klient Veki
- Czytelnik

Gdzie LANCO się mieści??
A na jakim profilu produkują okna PCV? Może są z Pomorza? Może to jakaś alternatywa na mój problem z VEKĄ i ofertami od firm Windows2000 i Wordart z Rumi????
-
Klient Veki
- Czytelnik

Czy przypadkiem nie robią na Aluplaście???
Jak tak to poczekałbym z opinią o jakości okien jakieś 4-5 lat po montażu.
Miałem kiedyś taki przypadek. Montowalismy okna na aluplascie z jednej z najbardziej znanych firm okiennych w Polsce. Przy załamywaniu kotwy odchylała się cała rama okienna. W oknach przez nas polecanych nigdy mi sie to nie zdarzyło.
Ale nie każdej kuchrce z tej samej mąki wyjdzie ciasto. Z krupcztki na pewno nie.
Pozdrawiam prawdziwych okniarzy.
Miałem kiedyś taki przypadek. Montowalismy okna na aluplascie z jednej z najbardziej znanych firm okiennych w Polsce. Przy załamywaniu kotwy odchylała się cała rama okienna. W oknach przez nas polecanych nigdy mi sie to nie zdarzyło.
Ale nie każdej kuchrce z tej samej mąki wyjdzie ciasto. Z krupcztki na pewno nie.
LANKO-DOBRA JAKOSC
WITAM
OKNA Z LANKO SA WYSOKIEJ JAKOSCI PRODUKTEM (KAZDY MOZE MIEC WPADKI I IM TEZ SIE ZDAZAJA - LICZY SIE SPOSOB WYBRNIECIA Z NICH, TU SA OK). PAN LANGOWSKI JEST PRAGMATYKIEM I ZAPEWNE KAZDY KLIENT JEST W STANIE ZNALEC W OFERCIE LANKO COS DLA SIEBIE. JAKOSC TO STANDARD.
OKNA Z LANKO SA WYSOKIEJ JAKOSCI PRODUKTEM (KAZDY MOZE MIEC WPADKI I IM TEZ SIE ZDAZAJA - LICZY SIE SPOSOB WYBRNIECIA Z NICH, TU SA OK). PAN LANGOWSKI JEST PRAGMATYKIEM I ZAPEWNE KAZDY KLIENT JEST W STANIE ZNALEC W OFERCIE LANKO COS DLA SIEBIE. JAKOSC TO STANDARD.
Łatwiej opluwać aluplasta niż podać jakiś konkretny argument, na tym forum wielokrotnie to było poruszane. Wg mnie w aluplaście jedyną złą rzeczą jest nagonka, smrodek jaki robią niektórzy handlowcy jest na tyle skuteczny że czasami gdy spotykam "uświadomionego" klienta to niewypada oferować alusia.Timur pisze:Nie pchaj się w bagno. Tam robią na aluplaście i Roto. Może terminy i cenę mają przyzwoite, ale jakość........(aluplast!!!!!!). Zastanów się czy warto się pchać w aluplastowską kupę.
Ale z drugiej strony to dobrze że konkurencja się o nim żle wypowiada.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
ZNAWCA pisze:Czy przypadkiem nie robią na Aluplaście???
Ciekawe jak to jest że nasza firma montuje przynajmniej kilka okien na profilach alupasta tygodniowo i sprawdzają się tak samo jak montowana przez nas veka czy thyssen może to brak umiejętności pracowników montujących a nie gorszy profil.