prosba o opinie
prosba o opinie
Mam pytanie. Chcialbym dowiedziec sie czegos o Ergoplus. Czy ktos zna ten system?
za:
- bardzo szybkie i tanie połączenie słupka - 2 wkręty,
- brak konieczności stosowania mostków wyrównawczych przy szkleniu
- profil bezołowiowy bardzo jasny i połyskliwy
- ścianki naprawdę mają 3mm
- PRODUKT POLSKI SOLIDNIE WYKONANY
przeciw:
- do złudzenia przypomina Panoramę (w zasadzie to ona tylko trochę zmodyfikowana - poprawiła się proporcja szrokość słupka do szerokości skrzydeł -teraz wygląd zewnętrzny jest OK)
- 2-stopowa listwa przyszybowa jest dość uciążliwa dla ludzi którzy pracowali na jednostopowej
- ja musiałem kupować 18 palet jednorazowo żeby dostać transport gratis - mam daleko
- trochę trudny w obróbce, nóż do wylewek skośnych nie czyści do końca, i trochę trzeba powywijać scyzorykiem
- dwie listwy przyszybowe inna do skrzydła inna do ramy
- droższe zaczepy obwodowe
- paskudna, bardzo widoczna uszczelka przyszybowa - trzeba zastąpić inną
- twardy szybko tępi noże do wylewek i frezy
WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE
- bardzo szybkie i tanie połączenie słupka - 2 wkręty,
- brak konieczności stosowania mostków wyrównawczych przy szkleniu
- profil bezołowiowy bardzo jasny i połyskliwy
- ścianki naprawdę mają 3mm
- PRODUKT POLSKI SOLIDNIE WYKONANY
przeciw:
- do złudzenia przypomina Panoramę (w zasadzie to ona tylko trochę zmodyfikowana - poprawiła się proporcja szrokość słupka do szerokości skrzydeł -teraz wygląd zewnętrzny jest OK)
- 2-stopowa listwa przyszybowa jest dość uciążliwa dla ludzi którzy pracowali na jednostopowej
- ja musiałem kupować 18 palet jednorazowo żeby dostać transport gratis - mam daleko
- trochę trudny w obróbce, nóż do wylewek skośnych nie czyści do końca, i trochę trzeba powywijać scyzorykiem
- dwie listwy przyszybowe inna do skrzydła inna do ramy
- droższe zaczepy obwodowe
- paskudna, bardzo widoczna uszczelka przyszybowa - trzeba zastąpić inną
- twardy szybko tępi noże do wylewek i frezy
WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE