Reklamacje
Reklamacje
Do niedawna sprzedawałem okna z firmy Dobroplast, jednak ich jakość skłoniła mnie do zmiany dostawcy. W obecnej chwili nie mogę wyegzekwować reklamacji jakie zgłosili klienci. Czy macie jakiś pomysł na wyjście z tej sytuacji. Niektóre reklamacje ciągną się miesiącami.
a co odpowiesz na konieczność przeregulowywania skrzydeł RU?????
[/quote]
Mam kilka ekip montażowych (sam nie montuję) i żadna nie narzeka na okna z ADAMSA wręcz przeciwnie są bardzo dobrze wykonane. Problem przeregilowania okien miałem w oknach Dobroplastu, które już przychodziły przeregulowane maksymalnie.
Mam kilka ekip montażowych (sam nie montuję) i żadna nie narzeka na okna z ADAMSA wręcz przeciwnie są bardzo dobrze wykonane. Problem przeregilowania okien miałem w oknach Dobroplastu, które już przychodziły przeregulowane maksymalnie.
regilacja okien
Mam kilka ekip montażowych (sam nie montuję) i żadna nie narzeka na okna z ADAMSA wręcz przeciwnie są bardzo dobrze wykonane. Problem przeregilowania okien miałem w oknach Dobroplastu, które już przychodziły przeregulowane maksymalnie.[/quote]perfect pisze:a co odpowiesz na konieczność przeregulowywania skrzydeł RU?????
zapytaj ile należy dokrecić zawias dolny aby wyeliminować wupadanie skrzydła z rozwórki w pozysji R