PROFIL KBE

j23
Małomówny
Małomówny

PROFIL KBE

Post autor: j23 »

CO SĄDZICIE O PROFILU KBE. CHCIAŁBYM UZYSKAĆ WASZ POGLĄD
ODNOŚNIE TEGO PROFILA

oknoAD

TADZIU
Czytelnik
Czytelnik

KBE

Post autor: TADZIU »

J23.
Wyluzuj.
Stare jest dobre wino i skrzypce.
Profil bardzo mało popularny, przynajmniej w moim rejonie-Pomorzu.
Zero czadu, żadnego marketingu. Nowości 4-5 komorowe bardzo drogie.
Produkcja w Berlinie.
Poszukaj czegoś nowego, na topie.
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Miałem wrażenie, że jest bardzo delikatny, poddatny na uszkodzenia, ale to tylko moja opinia!
INTERESUJACY
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: INTERESUJACY »

:shock: :shock: KBE JEST DOBRYM PROFILEM ALE ZNAM JEDNĄ FIRMĘ ZE ZGIERZA I JESTEM ZDZIWIONY, ZE KTOS OD NICH TE OKNA KUPUJĘ. ZERO JAKOŚCI ALBO MINUS JEDEN. :twisted: :twisted: :twisted: TAK POZA TYM KBE JEST OK ALE GÓRA NIE POWINNA GO DAWAĆ DARMOZJADOM. POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Profil jeden z wielu, nie oczekuj j23, że dam ci jakieś jego atuty na tacy. Powiem tak: jak zwykle nie tylko profil sie liczy. Na prawidłowe funkcjonowanie wyrobu gotowego mają wpływ, nie tyko jego poszczególne składniki, ale równiez kultura produkcji i sam montaż. Moim zdaniem wlaśnie on (montaż) ma decydujące znaczenie dla prawidlowego funkcjonowania okna.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
j23
Małomówny
Małomówny

DLA INTERESUJĄCEGO

Post autor: j23 »

INTREESUJĄCY TAK SIĘ STAŁO ZE WIĘKSZA CZEŚĆ NASZYCH LUDZI PRACOWAŁA NA PRODUKCJI W OKNO-PLAŚCIE RĄBIEŃ
WIĘC O JAKOŚCI WASZYCH OKIEN MOGĘ OPISAĆ WIĘCEJ NIŻ WY
O MOJEJ JAKOŚCI.MOŻE JESTEŚ DEALEREM LUB PRACOWNIKIEM OKNO -PLASTU A MY MAMY PRODUKCJE NIECAŁE 7 KM ODDALONĄ OD OKNO-PLASTU WIĘC ZROZUMIAŁE ŻE MUSISZ ZLE PISAĆ NA NASZ TEMAT
BO POPROSTU JESTEŚMY KONKURENCJĄ . JEŻELI JESTEŚ DEALEREM
TO NIEDŁUGO BĘDZIESZ MUSIAŁ SZUKAĆ INNEGO PRODUCENTA - ZIMA WSZYSTKO POKAŻE MY JESTEŚMY MNIEJSI WIĘC RADĘ SOBIE DAMY-WY MUSICIE ROBIĆ DUŻO .NIE DENERWUJ SIĘ NA NAS BO MY WAM RYNKU NIE ODBIERAMY.POZDROWIENIA OD FIRMY OD ZGIERZA.

ODPOWIEDZ