Pomoc dla BROKATU

były_fan_Brokatu
Czytelnik
Czytelnik

Pomoc dla BROKATU

Post autor: były_fan_Brokatu »

Mm pewien plan.............niech wszyscy którzy mają jakieś uwagi do obecnej pracy F.O Brokat tutaj to opiszą. a jesli ktoś będzie chwalił to też jestem ZA. Może kiedyś osoby decydujące w F.O Brokat to przeczytają i .......................... dowiedzą się o rynku i naszych problemach. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych FANÓW F.O Brokat

oknoAD

Gość!
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Gość! »

Problemem są zarządzający!
maxxx
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: maxxx »

SĄ TAKIE CZASY ŻE TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI NIE MA PROBLEMÓW .WSZYSCY WIEMY ŻE TRAFIA SIĘ ŻE NAWET MERC ZA PARE ZŁOTY PADNIE PO 100 KM,I WTEDY WSZYSCY CO SPRZEDAJĄ TAŃSZE I ZARAZEM GORSZE AUTKA BĘDĄ KAŻDEMU KUPUJĄCEMU OPOWIADAĆ O TYM JAKI TO MERC JEST MARNY.ALE NIE MOŻE TO PRZEKREŚLAĆ WSZYSTKIEGO CO OSIĄGNEŁA FIRMA PRZEZ LATA,I DLATEGO PROPONOWAŁ BYM ZAJĄĆ SIĘ PROBLEMAMI INNYCH FIRM BO TEMAT "PROBLEM BROKATU "NIE ISTNIEJE......... JEST TYLKO JEDEN PROBLEM ,,,,BROKAT ROBI ZAJE.....STE OKNA,,,I MA MILIONY ZADOWOLONYCH Z ICH UŻYTKOWANIA KLIJENTÓW....
oknomax
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

I MA MILIONY ZADOWOLONYCH Z ICH UŻYTKOWANIA KLIJENTÓW
Może chociaż odrobina skromności... Brokat jeszcze raczej nie wyprodukował swojego milionowego okna... A co dopiero mówić o milionach klientów 8)
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Z tymi milionami to przesadziłeś :lol:
Dr.MO
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Dr.MO »

takiego sprzedawce jak maxxx zycze kazdemy producentowi !!!

jestem przekonany ze Twoi klienci maxxx sa zadowoleni jezeli z taka sama gorliwosca ich obslugujesz
brawo

ps: moze ton mojej wypowiedzi wyda sie sarkastyczny ale zapewniam ze nie jest

pozdrowienia

sthulp
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: sthulp »

BEDZIE LEPIEJ
ODPOWIEDZ