profil KBE
profil KBE
POTRZEBNE SĄ MI INFORMACJE NA TEMAT PROFILA KBE CZY WARTO BRAĆ OKNA NA TYM PROFILU
PROFIL KBE
PROFIL KBE JEST JEDNYM Z NAJBARDZIEJ SZTYWNYCH PROFILI NA NASZYM RYNKU - NIE ODCHUDZONY.
SPRZEDAJĄC OKNA Z TEGO PROFILU NIE BĘDZIESZ MIAŁ REKLAMACJI
NA TEMAT KRZYWIĄCYCH SIĘ OKIEN. OPINIA MOJA JEST OPINIĄ WIARYGODNĄ GDYŻ OD 5 LAT SPRZEDAJE OKNA NA TYM PROFILU, A OD 2 LAT PRODUKUJE OKNA Z PROFILU KBE 3,4,5 KOMOROWE
SPRZEDAJĄC OKNA Z TEGO PROFILU NIE BĘDZIESZ MIAŁ REKLAMACJI
NA TEMAT KRZYWIĄCYCH SIĘ OKIEN. OPINIA MOJA JEST OPINIĄ WIARYGODNĄ GDYŻ OD 5 LAT SPRZEDAJE OKNA NA TYM PROFILU, A OD 2 LAT PRODUKUJE OKNA Z PROFILU KBE 3,4,5 KOMOROWE
profil kbe
Spróbuj z Aluplastem jest całkiem niezły .
Kontakt 0506 090 988 .
Całkiem przystępne ceny .
Kontakt 0506 090 988 .
Całkiem przystępne ceny .
kbe
mialo mialo 5 komorowke tylko grubasa ktorego troche obnizyli /nie mylic zodchudzeniem/jest ok polecam

[quote="NORMIAnin"]KBE? Aluplast?
Chcesz sprzedawać tanio czy dobrze?[/q
sprecyzuj swoje pytanie mi chodzi po prostu o to ,czy jest sens pchac sie w ten profil mam sporo okien dla klijeta i cena na tym profilu jest bardzo atrakcyjna dla niego . Nie chce miec potem problemów z reklamacjami (tak nawiasem to te okno, które zamierzam sprzedać nosi nazwe platynowe)
Chcesz sprzedawać tanio czy dobrze?[/q
sprecyzuj swoje pytanie mi chodzi po prostu o to ,czy jest sens pchac sie w ten profil mam sporo okien dla klijeta i cena na tym profilu jest bardzo atrakcyjna dla niego . Nie chce miec potem problemów z reklamacjami (tak nawiasem to te okno, które zamierzam sprzedać nosi nazwe platynowe)
KBE PLATYNA
PLATYNOWE OKNO W KBE TO CZTEROKOMORÓWKA - SUPER WYGLĄD
ZAJRZYJ NA STRONE www.kbe-polska.com.pl - zobaczysz więcej na temat
platyny.PIĘCIOKOMORÓWKA MA NAZWE ,,NATURA,,
ZAJRZYJ NA STRONE www.kbe-polska.com.pl - zobaczysz więcej na temat
platyny.PIĘCIOKOMORÓWKA MA NAZWE ,,NATURA,,
no nie wiem
Miałem przykre doświadczenia z profilem KBE choć uznawałem go za dobry. Możliwe że to wina producenta ale jak klinowałem okno łazienkowe wys ok 1.4 to profil wyginał mi się do środka, ale była jazda...
Teraz sprzedaję deceunincka i mam święty spokój z wyginaniem i reklamacjami na opadające okna.
Polecam Deceunincka najbielszy i najgładszy profil jaki widziałem (po 8 latach użytkowania nic się nie zmienia w przeciwieństwie do np aluplasta...)
Pozdrawiam
Teraz sprzedaję deceunincka i mam święty spokój z wyginaniem i reklamacjami na opadające okna.
Polecam Deceunincka najbielszy i najgładszy profil jaki widziałem (po 8 latach użytkowania nic się nie zmienia w przeciwieństwie do np aluplasta...)
Pozdrawiam
tomsi napisał:
po czwarte krew by mnie() gdybym był zmuszony zmieszać na elewacji deca z innym profilem. Pa.Tomsi.
koniec cytatu.
Spokojnie tomsi, jeśli by była to elewacja składajaca się z 500 okien, z czego wymieniono tylko 20%, a właśnie tobie przypada zaszczyt wymiany pozostałej częci,.......to pewnie krew by cię nie zalała.
No dobra, jak cię czytam to uważam cię za profesjnalistę, czy zgodzisz się z tym stwierdzeniem???
Cieszę się że się zgadzamy, pozdrawiam.
Jeśli jesteś profesjonalistą to jaka to różnica, dla profesjoinalnego handlowca, czy rozmawia o 200 oknach czy o 1 sztuce. Napewno nie możetracisz zimnej krwi przy dużych iloścach, a zatem tak samo rozmawasz z Guliwerem jak z Liliputem. Mam na myśli że profesjonalistów skala nieonieśmiela, a ponieważ sa profesjonalistami cenią każdego klienta.
Jeśli jesteś profesjonalistą, a wierzę że tak.......
Zatem tomsi upraszczając przeceniasz deucenicka,
Pozwolę sobie sparafrazować JFK, w konteście tego co jest powyżej.
-jak welu z nas padło ofiarą zajęcia które wykonuje, jak wielu z nas
jest zaczarowanych przez dostawców (czytaj ich wyszkolonych w
socjotechnikach młodych handlowców).
Zatem do rzeczy :
Nie pytaj ile profilowiec jest gotów zrobić dla ciebie, ale ty handlowcu swiatowy zapytaj ile ty robisz dla profilowca.
Ps. Do znawców angielskich cytatów - I'm sorry. Ten cytat mnie zainspirował i bbbbaaaaarrdzo llluźno go wykorzystałem.
po czwarte krew by mnie() gdybym był zmuszony zmieszać na elewacji deca z innym profilem. Pa.Tomsi.
koniec cytatu.
Spokojnie tomsi, jeśli by była to elewacja składajaca się z 500 okien, z czego wymieniono tylko 20%, a właśnie tobie przypada zaszczyt wymiany pozostałej częci,.......to pewnie krew by cię nie zalała.
No dobra, jak cię czytam to uważam cię za profesjnalistę, czy zgodzisz się z tym stwierdzeniem???
Cieszę się że się zgadzamy, pozdrawiam.
Jeśli jesteś profesjonalistą to jaka to różnica, dla profesjoinalnego handlowca, czy rozmawia o 200 oknach czy o 1 sztuce. Napewno nie możetracisz zimnej krwi przy dużych iloścach, a zatem tak samo rozmawasz z Guliwerem jak z Liliputem. Mam na myśli że profesjonalistów skala nieonieśmiela, a ponieważ sa profesjonalistami cenią każdego klienta.
Jeśli jesteś profesjonalistą, a wierzę że tak.......
Zatem tomsi upraszczając przeceniasz deucenicka,
Pozwolę sobie sparafrazować JFK, w konteście tego co jest powyżej.
-jak welu z nas padło ofiarą zajęcia które wykonuje, jak wielu z nas
jest zaczarowanych przez dostawców (czytaj ich wyszkolonych w
socjotechnikach młodych handlowców).
Zatem do rzeczy :
Nie pytaj ile profilowiec jest gotów zrobić dla ciebie, ale ty handlowcu swiatowy zapytaj ile ty robisz dla profilowca.
Ps. Do znawców angielskich cytatów - I'm sorry. Ten cytat mnie zainspirował i bbbbaaaaarrdzo llluźno go wykorzystałem.
Tomsi i tak mnie nie przegadasz widziałem aluplasta po 3 latach i deceunincka po 8. miem twierdzić że deceuninck wyglądał o niebo lepiej...
ale przecież każdy może mieć swoje zdanie nieprawdaż???
PS i nie klinowałem lemieszem a cudem techniki o którym wspomniałem to pewnie by mi zeszło dwa razy dłużej...
ale przecież każdy może mieć swoje zdanie nieprawdaż???
PS i nie klinowałem lemieszem a cudem techniki o którym wspomniałem to pewnie by mi zeszło dwa razy dłużej...