okucia metal plast-złotów
-
madar
okucia metal plast-złotów
moim zdaniem złotów to najlepsze okucia na rynku robię na nich pięć lat i jestem zadowolony chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat.
-
Gość
-
WERYFIKATOR formy wartośc
- Czytelnik

Re: okucia metal plast-złotów
WSTYDZ SIĘ PRZEDSTAWICIELU FIRMY ROMB ZE ZŁOTOWA

madar pisze:moim zdaniem złotów to najlepsze okucia na rynku robię na nich pięć lat i jestem zadowolony chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat.
-
- Czytelnik

-
- Czytelnik

do tej pory kułeś złotowem lub roto i produkowałeś padlinę....aluciech pisze:A ja jako jedyny w polsce kuje onka pcv na okuciu FUHR
Jest to drogie okucie ale za to jakie - "mercedes"
i chodzi jak "masełko"
tylko szkoda ze cena wysoka
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
W Pana firmie po raz pierwszy zobaczyłem prasę szklarską wykonaną z drewna i do tego tylko 2m. Po prostu krawędziaki 10cm + jakieś tam prowadnice i ściski, polak to potrafi. Czy choć raz widział Pan profesjonalną linię produkcyjną.
Nie Mam do Pana żadnych żali, ale zostałem sprowokowany... przepraszam.
Nie Mam do Pana żadnych żali, ale zostałem sprowokowany... przepraszam.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Okucie ze Złotowa bardzo sobie cenię, uważam że jest bardzo dobre
lekko pacuje
łatwe w montażu
białe w kolorze okna
duży zakres regulacji
posiada rekomendację TUV
prosta, intuicyjna regulacja
Szkoda że nie mam w ofercie okien ze Złotowem, chociarz To Pana nowe okucie moż eto być hit.
lekko pacuje
łatwe w montażu
białe w kolorze okna
duży zakres regulacji
posiada rekomendację TUV
prosta, intuicyjna regulacja
Szkoda że nie mam w ofercie okien ze Złotowem, chociarz To Pana nowe okucie moż eto być hit.
robie na zlotowie już ladnych pare lat fakt jest taki że na początku było
to padło nie okucie, teraz moze śmiało konkurować z najlepszymi.
nic mu nie brakuje a na pewno jest lepsze od odchudzonych roto,maco,winkhaus i innych wynalazków. nowy romb jest tylko troszke gorszy od siegeni
pozdrawiam
ps. kuje na zlotowie i siegeni oczywiście drewno

to padło nie okucie, teraz moze śmiało konkurować z najlepszymi.
nic mu nie brakuje a na pewno jest lepsze od odchudzonych roto,maco,winkhaus i innych wynalazków. nowy romb jest tylko troszke gorszy od siegeni
pozdrawiam
ps. kuje na zlotowie i siegeni oczywiście drewno
Nadal uważam że Złotów jest the best,, no dobra prawie The Best.
Jeśli chodzi o funkcję rozwier uchył - gwarantuję za nich w 100 procentach, ale brak mi (jako małemu dealerkerowi) folderków, szkoleń, stopniowania uchyłku i kilku takich tam...........
O ile mógłbym sprzedawać okna na okuciu ze Złotowa, bez utraty jakości u producenta, to byłbym za tym by właśnie okna z takin okuciem polecać swoim klioentom. Dlaczego ????????
To okucie ma kilka wad marketingowych, technicznie jest dobre, ale:
- jest polskie
-bardzo dobrze pracuje
_ma duży zasoięg regulacji,
błagam szybciej się rozwiajajcie i jeszcze szybciej wprowadzajcie to czego nie ma ROMB np. MSL
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
DAREK 13 popieraj swojskie.......
Jeśli chodzi o funkcję rozwier uchył - gwarantuję za nich w 100 procentach, ale brak mi (jako małemu dealerkerowi) folderków, szkoleń, stopniowania uchyłku i kilku takich tam...........
O ile mógłbym sprzedawać okna na okuciu ze Złotowa, bez utraty jakości u producenta, to byłbym za tym by właśnie okna z takin okuciem polecać swoim klioentom. Dlaczego ????????
To okucie ma kilka wad marketingowych, technicznie jest dobre, ale:
- jest polskie
-bardzo dobrze pracuje
_ma duży zasoięg regulacji,
błagam szybciej się rozwiajajcie i jeszcze szybciej wprowadzajcie to czego nie ma ROMB np. MSL
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
DAREK 13 popieraj swojskie.......
dobre okucia
sądze że daleko tym okuc... do standardów jakie stanowią rotont czy zigenia