teksty klientów

alf
Czytelnik
Czytelnik

teksty klientów

Post autor: alf »

zamontowaliśmy okna drewniane malowane lazurem po nas weszła ekipa
wynajęta przez właścicielkę do obróbki i totalnie zniszczyli okna które zamontowaliśmy
ale do rzeczy
moja sugestia - prosze panią niech pani osobiście dopilnuje żeby okna zostały zabezpieczone przed rozpoczeciem robót wykończeniowych
odpowiedż klientki- to nie pańska sprawa to dobra firma i będą robić jak im się podoba
po tygodniu telefon - prosze przyjechać i poprawic okna i drzwi bo mi sie nie podobają
jedziemy - po wejściu do mieszkania szok totalny kilogramy pyłu gipsowego we wszystkich zakamarkach , okucia zagipsowane nie działają
(siegenia) ,plamy i jeszcze Bóg wieco parapety tylko do wymiany a ona
mówi tym pyłem niech sie pan nie przejmuje ale okna i szyby mają być czyste bo ja chce odebrac okna :shock: :shock: ręce nam opadły, pytam czemu nie zabezpieczyli tych okien odpowiedż- jak sie panu nie podoba to prosze sie wynosić z mojego domu :?: ludzie co wy na to???

oknoAD

fordon
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: fordon »

A kasę odzyskałeś???
Pozdrawiam
alf
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: alf »

za okna zapłaciła i całe szczęście ale za drzwi nie bo szyby są porysowane
(lakomat) tylko że jakiś kretyn próbował je wyczyścić z pyłu gipsowego
i całe porysował , oczywiście my jestesmy temu winni , a co do odbioru to
wszysko oglądała zaraz po montażu i stwierdziła że są ladne i dobre a teraz znowu że mamy wymieć szyby w drzwiach
lukasz o
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: lukasz o »

nikt nie mowil ze praca z klientem jest latwa :D
zeby uniknac takich sytuacji mozesz zastosowac "protokol odbioru"
po zakonczonej usludze klient dokladnie oglada dostarczony towar i wykonana usluge,jesli jest zadowolony podpisuje protokol.
ewentualne,pozniejsze reklamacje moga dotyczyc tylko spraw gwarancyjnych, nie zniszczenia okien przez inne ekipy.

pozdrawiam
ODPOWIEDZ