Nowy profil na rynku !!!!!!!!!!!
Nowy profil na rynku !!!!!!!!!!!
Jestem wyłącznym importerem dobrego profilu z Europy Zachodniej. Szukam dobrej nazwy by wbić się w polski rynek. Za wszelkie propozycje wielkie dzięki.
Znam na wylot wszystkie systemy - i te w Polsce i te zagraniczne.
fakt - nazwa to ważna rzecz. Mam taką nazwę, która jest uniwersalna.
Kojarzy się z oknami tak jak DJ-68 kojarzy się z oknami z drewna.
Podaj mi adres na mojego priva - [email protected]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pchelek pisze:Znam na wylot wszystkie systemy - i te w Polsce i te zagraniczne.
Pozdrawiam
Panie Jurku ,
domyślam się o jakie nazwy Panu chodzi . Muszę jednak Pana rozczarować , one są już zajęte .
Proszę samemu sprawdzić : www.kondomy.pl , www.tektura.pl
Pozdrowienia
Nie o te nazwy chodziło co są powyżej w adresach. Ktoś chyba sobie brzydki żart z firmy zrobił.
Ta moja nazwa nie jest zastrzeżona, bo takiego słowa nie ma w żadnym słowniku, chociaż bardzo z czymś się kojarzy. A tak na marginesie - czy można zastrzec słowo, wyraz. Np wyrazy "krowa" ,"patyk" czy można je zastrzec przeciwko temu by nie była to jednocześnie nazwa jakiegoś wyrobu. Mogę sprzedawać kawę pod nazwą "kawa".
Ta moja nazwa nie jest zastrzeżona, bo takiego słowa nie ma w żadnym słowniku, chociaż bardzo z czymś się kojarzy. A tak na marginesie - czy można zastrzec słowo, wyraz. Np wyrazy "krowa" ,"patyk" czy można je zastrzec przeciwko temu by nie była to jednocześnie nazwa jakiegoś wyrobu. Mogę sprzedawać kawę pod nazwą "kawa".
Ostatnio zmieniony pt sty 28, 2005 12:25 pm przez pchelek, łącznie zmieniany 1 raz.
kondomy i tektura - to jakiś brzydki kawał i niesmaczny zrobiony tej firmie. Nikt okien nie będzie szukał pod takimi nazwami.
Mnie tektura to się kojarzy z czymś marnym a kondomy są wszak jednorazowe. Słaba to reklama dla okien. Moim zdaniem
Jego już nie ma na rynku okien.
PVC go wykasowało coraz bardziej niską ceną.
Mnie tektura to się kojarzy z czymś marnym a kondomy są wszak jednorazowe. Słaba to reklama dla okien. Moim zdaniem
Jego już nie ma na rynku okien.
PVC go wykasowało coraz bardziej niską ceną.