Co sie stalo z Wiktorczykiem
Co sie stalo z Wiktorczykiem
Kupilem pare lat temu okna drewniane Wiktorczyka z Pszczyny, mam je do dzisiaj i jestem bardzo z nich zadowolony, polecilem firme znajomemu, ktory sie buduje. Kupil okna okolo 10 miesiecy temu. Okna mu sie wypatrszyly a pod farba mozna zauwazych pecherzyki.
Rozmawialem tez z innymi niezadowolonymi ktorzy twierdza ze te okna zaczynaja gnic? Czy jest to prawda? Buduje teraz duzy obiekt i chcialem ponownie kupic te okna, ale teraz mam powazne wątpliwości.
Czy ktos ostatnio kupowal u nich okna?
Co sie stalo z tą firmą?
Rozmawialem tez z innymi niezadowolonymi ktorzy twierdza ze te okna zaczynaja gnic? Czy jest to prawda? Buduje teraz duzy obiekt i chcialem ponownie kupic te okna, ale teraz mam powazne wątpliwości.
Czy ktos ostatnio kupowal u nich okna?
Co sie stalo z tą firmą?
Kilka lat temu ta firma sie podzieliła na : Matka z córką (zostały na starym zakładzie ), oraz syn - Tomek Wiktorczyk (nowy zakład w Pszczynie ) , jakość zawsze była bardzo zadowalająca , lecz po rozłamie w rodzinie plują sami na siebie.
Nie polecam okien z firm oferowanych w powyższych odpowiedziach , jak szukasz czegoś konkretnego podaj adres , dostaniesz u mnie sprawdzonego producenta .
Pozdrawiam
Nie polecam okien z firm oferowanych w powyższych odpowiedziach , jak szukasz czegoś konkretnego podaj adres , dostaniesz u mnie sprawdzonego producenta .
Pozdrawiam