upadające salony sprzedaży ?!

gosc
Czytelnik
Czytelnik

upadające salony sprzedaży ?!

Post autor: gosc »

Witam - proponuje zliczyć zamykane salony sprzedaży w waszej okolicy .
Ciekawe, co "zamykający biura " planują , wakacje w porze suchej ( czytaj zima), i odezwą sie wiosną ?, jak przebiśniegi , a może dali sobie spokój na dobre ?

Pozdrawiam

oknoAD

MarioZ
Małomówny
Małomówny

Post autor: MarioZ »

W mojej okolicy (500 m) dwa punkty padły.Teraz moja kolej :(
Maks
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Maks »

Eeee Mario pozostały jeszcze pożyczki nie ?? :)
Nie pękaj na robocie jak mawiali starożytni górale :) ....
lukasz o
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: lukasz o »

niestety lata 90-te minely... a szkoda... handel stoi, spoleczenstwo coraz mniej korzysta z uslug. rynek jest popsuty, ceny zanizone, z mielenia pieniedzy wyzyc sie nie da.

na szczescie nie jest jeszcze az tak zle, moze sprzedaje sie mniej niz kiedys, ale jest za to czas na skupienie sie na JAKOSCI! i konkurowaniu wlasnie nią, a nie cenami. obecnie moim zdaniem najlepsza reklama jest PLOTKA i to wlasnie firmy swiadczace najwyzszej jakosci uslugi sa polecane i moga sie odnalezc w tych trudnych czasach.
jojas
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: jojas »

witam lukasz.. zgadzam sie z tobą. w tej chwili najlepszą reklamą (która jak na ironie jest bezpłatna) jest plota. ja to nazywam sąsiad polecił sąsiada. w tej chwili sztuką jest zrobić najwyższą jakość za najniższą cenę i nie jechać na naciąganiu tylko na ilości.. co z tego, że sprzedam komuś o34 za 900zł. pewnie uciesze się..ale taki klient bedzie pewnego pięknego dnia szedł po bułki do sklepu i wejdzie z ciekawośći do innego biura z oknami i zobaczy, że zajebiście przepłacił. nie wróci już do mnie. co więcej nie poleci mnie swojemu sąsiadowi i znajomym. i wniosek prosty: na początku zyskałem.. potem straciłem 10 razy tyle..
ta sama zasada odnosi się do fabryk okiennych..

jest tylko jedno ale co do takiej reklamy: jest cholernie trudno wykreować swój wizerunek u klietów, a potem go utrzymać....
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

zima tez niezle daje popalic

lukasz o
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: lukasz o »

jojas pisze: jest tylko jedno ale co do takiej reklamy: jest cholernie trudno wykreować swój wizerunek u klietów, a potem go utrzymać....
masz racje w 100% tylko od nas zalezy jak na nasza firme beda patrzyli klienci.
ODPOWIEDZ