Jakie drzwi?

rogro
Czytelnik
Czytelnik

Jakie drzwi?

Post autor: rogro »

Planuję zakup drzwi wewnętrznych. Pod uwagę biorę firmy: PORTA i DRE. Co do Porty nie mam zastrzeżeń, natomiast o DRE slyszałem dwie różne opinie u dwóch dystrybutorów - jeden twierdził, że ma mnóstwo reklamacji, drugi - że ani jednej. Na korzyść DRE przemawia (dużo) niższa cena. Komu wierzyć?
A może ktoś poleci mi zupełnie inną firmę z Trójmiasta i okolic?
Pozdrawiam

oknoAD

jola
Czytelnik
Czytelnik

Jakie drzwi

Post autor: jola »

Sprzedaję drzwi DRE. A PORTE mam w domu, kupiłam zanim zajęłam się handlem drzwiami. DRE ma fajne wzornictwo. Ostatnio zmieniło konstrukcję. Wzmocniło ramiak, bo rzeczywiście wcześniej zdarzał się odchył w pionie. Ale z reklamacją nie było problemu. Zewnętrznie bardzo podobne wykonanie do porty. Chociaż dla fachowca oczywiście jest różnica. Ale ceny mają rewelacyjne. Proponuję wybrać kolor calvados, świetnie się prezentuje. Nawet ten tani model z małymi szybkami Idea - świetnie się prezentuje w tym kolorze - robi wrażenie. Ościeżnice też mają tanie 122,- brutto. Regulowane ościeżnice też nie najgorsza cena. :lol:
fordon
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: fordon »

A widziałeś ofertę "Porta Nova". Moim zdaniem interesująca. Do DRE nie mam zaufania chociaż sprzedałem parę sztuk i nie mam reklamacji, ale od pracowników mojego dostawcy słyszałem że lepiej ich nie sprzedawać.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ