poszukiwane : dobre wzory zamówień na montaze 7%vat
-
paula-zary
- Czytelnik

- Kontakt:
-
Robert Klos
- Rozgadany

- Kontakt:
Re: poszukiwane : dobre wzory zamówień na montaze 7%vat
po Budmie wzór takiej umowy zawieszony będzie na stronie Związku POLSKIE OKNA I DRZWI (www.okna.org.pl) - pozdrowieniapaula-zary pisze:![]()
![]()
![]()
Nie Tomsi, za dobrą umowę biorę dobrą kasę. Mam parę umów na sumieniu, nie tylko w tej branży. Nad dobrą umowa siedzisz długimi godzinami, czytasz, poprawiasz, a czasami w ogóle jest niepotrzebna. Ale gdy nadejdzie pora..........
Tak podsumowując, czy można dostać dobrą poradę prawną gratis?
Czy napisanie umowy to nie jest praca?
Czy lubimy pracować za friko?
Czy warto w takim razie przesłać umowy do każdego kto o nie poprosi?
Odniosłem się do związku arogancko, bo jak do tej pory słabo oceniam ich skuteczność, jeśli w czymś uwłaczyłem to przepraszam i podkreślam to tylko moje zdanie.
Tak podsumowując, czy można dostać dobrą poradę prawną gratis?
Czy napisanie umowy to nie jest praca?
Czy lubimy pracować za friko?
Czy warto w takim razie przesłać umowy do każdego kto o nie poprosi?
Odniosłem się do związku arogancko, bo jak do tej pory słabo oceniam ich skuteczność, jeśli w czymś uwłaczyłem to przepraszam i podkreślam to tylko moje zdanie.
-
Robert Klos
- Rozgadany

- Kontakt:
Przepraszam, ale wzór mowy został napierw przesłany do członków Związku - oni naniosą ew. poprawki i zastrzeżenia i dopiero wersję ostateczną "zawiesimy" na stronie.. proszę więc jeszcze o chwilę cierpliwości.maniek42 pisze:Panie Robercie
Co z wzorem umowy na stronie Związku?
Pozdrawiam
Co do skuteczności Związku to powiem tyle: zawsze jest łatwiej stać z boku i krytykować. Jednak gdybysmy nie mieli tej organizacji nikt nie upomniałby się o 7% VAT dla producentów. A tak mamy taki VAT jak chcieliśmy. Oby tylko taka skuteczność była powtarana w przyszłości.
Pozdrowienia - Robert