Od niedawna pracuję w branży stolarki okiennej i chciałbym prosić o pomoc. Napiszcie "co się czyta", w jakich czasopismach można znaleźć ciekawe artykuły o oknach, drzwiach itp.
gazety branżowe
gazety branżowe
Dzień dobry.
Od niedawna pracuję w branży stolarki okiennej i chciałbym prosić o pomoc. Napiszcie "co się czyta", w jakich czasopismach można znaleźć ciekawe artykuły o oknach, drzwiach itp.
jakie czasopisma
W kwartalniku OKNO dawno nic ciekawego nie czytałem... Teraz chyba najciekawsze materiały są w miesięczniku Forum Branżowe - polecam: zajrzyj na www.jakieokna.com.pl

alleluja i do przodu
-
Robert Klos
- Rozgadany

- Kontakt:
Zawsze masz dwa wyjścia. W tym przypadku możesz uczyć się na błędach własnych (kosztowne), albo też czytać i korzystać z cudzych doświadczeń. Dlatego też "gazety" w których publikują, wypowiadają się praktycy mogą stanowić nieocenioną pomoc w prowadzeniu firmy. I to jest bardzo na serio - trzeba tylko chcieć i umieć korzystać z doświadczeń innych.Prezes pisze:bronzio gazety to teoria a tak na serio liczy się praktyka
Obecnie jest wiele tytułów zajmujących się w mniejszym lub większym stopniu tematyką okienną-drzwiową. Pomijam takie tytuły jak "Murator" czy "Ładny Dom", bo istnieją pisma ściśle branżowe:
kwartalnik OKNO, miesięcznik "Świat Szkła", miesięcznik "Świat Aluminium", miesięcznik "Materiały Budowlane", no i oczywiście "Forum Branżowe - Okna, Drzwi, Fasady". Polecam również wydawnictwa Instytutu Techniki Budowlanej oraz publikacje COBR Metalplast z Poznania.
Do tego dochodzi cała masa wydawnictw niemieckich i angielskojęzycznych. Dużo znaleźć można też w internecie, zarówno na stronach polskich, jak i zagranicznych. Jednym słowem: kto szuka ten znajduje. A co ważniejsze - korzysta.
Pozdrowienia - Robert
-
MediaPress
- Czytelnik

-
Robert Klos
- Rozgadany

- Kontakt:
Spróbuj.. dołożę ci drugie 6 000, jeżeli ci się to uda..female pisze:Oczywiście, ze każda gazeta pisze o tym z czego ma pieniądze.Każdy moze wyjść na super producenta roku, wystarczy zaplacić chyba około 6 tys. dla Forum Branżowego, a napiszą o was wszytsko.
Pozdrwiam.
jeżeli więc masz więcej niż 18 lat, to mam nadzieję, że przyjmiesz ten zakład.
Do Robert Klosa
Ok, moze trochę przesadziłam z tymi 6 tys, w każdym razie chodzi o to, że za pieniądze można wykreować się w odpowiedni sposób, odpowiednia reklama, dodatkowo jeszcze troche rozgłosu i sukces murowany, w końcu reklama jest dźwignią handlu. pracuje już trochę w branży i wiem coś na ten temat, widze jak z "garażowców" kreuje sie wysokorozwinięte i dobrze prosperjące zakłady.
Ok, moze trochę przesadziłam z tymi 6 tys, w każdym razie chodzi o to, że za pieniądze można wykreować się w odpowiedni sposób, odpowiednia reklama, dodatkowo jeszcze troche rozgłosu i sukces murowany, w końcu reklama jest dźwignią handlu. pracuje już trochę w branży i wiem coś na ten temat, widze jak z "garażowców" kreuje sie wysokorozwinięte i dobrze prosperjące zakłady.
-
Robert Klos
- Rozgadany

- Kontakt:
Co do kosztów promocji, to zgoda - trzeba je ponosić, żeby ktokolwiek miał szansę dowiedzieć się o ofercie. Różne są formy promocji tak, jak i różne jej koszty...female pisze:Do Robert Klosa
W mediach jednak najważniejsze jest, żeby było jasne, co jest promocją, reklamą, a co tekstem odredakcyjnym, w miarę możliwości obiektywnym. Mieszanie tego jest po prostu nieuczciwe wobec czytelnika. I w tym miejscu wrócę do miesięcznika "FORUM": wszelkie teksty, które są tam promocją, są wyraźnie oznaczone jako PROMOCJA. I tylko za takie teksty można zapłacić (tak jak za każdą reklamę).
Pozdrowienia - Robert
OTO BARDZO DOBRY MIESIĘCZNIK
polecaM WEJDŹ NA STRONE ZAPRENUMERUJ LUB POPROSTU ŚCIĄGNIE I PRZEGLĄDAJ W FORMACIE pdf, JEDNAK AKTUALNY NUMER AKTYWUJ E SIĘ PO KJAKIMŚ MIESIĄCU CZTYLI MOŻESZ MIEĆ NIEŚWIEŻE INFO!!
ALE WEJDŹ NA STRONE I SAM OCEŃ
http://www.okna-forum.pl/
Forum Branżowe - Miesięcznik branży stolarki otworowej.
ALE WEJDŹ NA STRONE I SAM OCEŃ
http://www.okna-forum.pl/
Forum Branżowe - Miesięcznik branży stolarki otworowej.
antonio_M