KTO WSPÓŁPRACOWAŁ Z PLASTIMETEM & BOJAR/EŁK ?
WITAM!
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
producent aluminium
DO MARI
MARIA JAK SIEDZISZ W TYM SKLEPIKU Z NUDÓW PALCEM W NOSIE DŁUBIESZ I W D..... BYŁES I G...... WIDZIAŁEŚ TO SIĘ NIE WBIJAJ W CZYJEŚ TEMATY.
PS. DOSTAŁEŚ POCZTÓWKĘ ... NA DZIEŃ KOBIET
PS. DOSTAŁEŚ POCZTÓWKĘ ... NA DZIEŃ KOBIET
producent aluminium
bla bla bla
DŁUGO NAD TYM MYŚLAŁAŚ.
TY CHYBA POMYLIŁAŚ PROFESJE BO UCZYĆ TO MOŻNA DZIECI W SZKOLE.
ZASTANÓW SIĘ LEPIEJ Z CZEGO CHLEBEK JESZ BO KOMORNIKI TUŻ ,TUŻ
PS.
Z ORTOGRAFI MIAŁEM ZAWSZE 4+
TY CHYBA POMYLIŁAŚ PROFESJE BO UCZYĆ TO MOŻNA DZIECI W SZKOLE.
ZASTANÓW SIĘ LEPIEJ Z CZEGO CHLEBEK JESZ BO KOMORNIKI TUŻ ,TUŻ
PS.
Z ORTOGRAFI MIAŁEM ZAWSZE 4+
producent aluminium
Re: bla bla bla
Plastimet jest niezłą firmą, z ugruntowaną pozycją, latami doświadczenia i własną polityką. Wyrób również jest niezłej jakości i urody.
A tak na marginesie:
chyba jakoś wcześnie
, a jak sie ma dobrego kierowcę to potrafi tam zajechać na letnich oponach, zamontować okna, nabrać zamówień i wrócic w dwa dni
p.s. Sorki, ale chciałem sie pośmiać odrobinę
I wyłącz Caps Lock-a bo oczy bolą od czytania
A tak na marginesie:
Jeśli zawsze byłeś dobry z plusem to na jakim etapie zakończyłeś edukacjęKOZAK pisze: ....Z ORTOGRAFI MIAŁEM ZAWSZE 4+
KOZAK pisze: ...PONZIO to PORASZKA !!! - CIENIZNO ŚMIERDZI
No tak Podlasie to już prawie AzjaKOZAK pisze:....W PODLASKIM KATAKLIZM /SZUKAM OD 2 DNI SWEGO KIEROWCY...........BYŁ NA MONTAŻU W AZJI........bla bla bla
p.s. Sorki, ale chciałem sie pośmiać odrobinę
I wyłącz Caps Lock-a bo oczy bolą od czytania
maggregor pisze:Żeby rozmawiać z debilem trzeba się zniżyć do jego poziomu
trzeba jednak uważać bo mogą być problemy z powrotem do
poziomu poprzedniego.
pozdrawiam MAGGREGOR
Panowie , Wasze posty dotyczące Kozaka to jest jedna wielka poraszka .
One z daleka śmierdzą cienizną .
Proszę zwrócić uwagę na fakt , iż pod nickiem Kozaka jest wyraznie napisane : producent aluminium .
Osoba produkująca od świtu do nocy aluminium (prawdopodobnie kilka wagonów kolejowych dziennie) nie ma czasu na takie fanaberie jak uczęszczanie do szkoły podstawowej itp.
A swoją drogą ten facet na 8 zdjęciu to jest właśnie Kozak - producent aluminium : www.dayafterparty.de czyli dzień po imprezie z monatażystą z Azji .
Pozdrawiam
Wielce zdziwiony nie jestem, że wdzięczny szef pozwolił chłopakowi na coś więcej niż "uścisk dłoni prezesa"-pvc pisze: ......A swoją drogą ten facet na 8 zdjęciu to jest właśnie Kozak - producent aluminium : www.dayafterparty.de czyli dzień po imprezie z monatażystą z Azji .