Vertex

MarioZ
Małomówny
Małomówny

Vertex

Post autor: MarioZ »

Czy miał ktos z nimi do czynienia? Jak u nich z jakością ? Szukam dostawcy rolet i żaluzji a słyszałem że mają niezłą ofertę.
Pozdrawiam.

oknoAD

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Jakość taka sobie, znam znacznie lepszych zapytaj oAnwis, polecam Marco Łódź (nie pracuję tam). Vertexu wystrzegam się jak diabeł święconej wody, jesli chodzi o Łodź zapomnij o reklamacji, może ich inne biura podchodzą do klienta lepiej, w Łodzi zapłać i spi.....

Szczerze odradzam.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

zgadzam się z Darkiem 13. jeśli chodzi o jakość to w zasadzie niczym nie imponują. ani to dobre bardzo, ani tanie jakoś zabójczo. serwis leży i to nie tylko w Łodzi, Darek 13. mają tam niby jakiegoś "opiekuna", który ma się zajmowac regionem, w którym hadluję. hehe. gościa zobaczyłem pierwszy raz kiedy wynikła afera. zarzucili mi, ze zamawiając bramę garażową powinienem sam sobie dobrać odpowiedni silnik (chodziło o moc). śmiechu warte. polecam firmę "Krajewski" z Gliwic. ceny lepsze, a na wspólpracę w sumie nie mogę narzekać. zdażają sie jakieś niedomówienia, ale generalnie jest ok.
pozdrawiam
MarioZ
Małomówny
Małomówny

Dzięki za rady .Pozdrawiam ! :)
HOMIZ
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: HOMIZ »

JAK ROLETY TO TYLKO PORTOS KALISZ!!!
I NIE MA BATA
MarioZ
Małomówny
Małomówny

Dzięki za odpowiedzi.Po 3 dniach bezowocnego dzwonienia do ich przedstawiciela (Vertex) , odpuściłem sobie.Nie wiem po co gostkowi dali telefon jak on go nigdy nie odbiera.Zresztą dostałem dobra ofertę z Perfecty i raczej z nimi będe współpracował.

MarioZ
Małomówny
Małomówny

Dzięki za odpowiedzi.Po 3 dniach bezowocnego dzwonienia do ich przedstawiciela (Vertex) , odpuściłem sobie.Nie wiem po co gostkowi dali telefon jak on go nigdy nie odbiera.Zresztą dostałem dobra ofertę z Perfecty i raczej z nimi będe współpracował.
ODPOWIEDZ