JAK SIĘ SPRZEDAJĄ OKNA NA DZIEŃ DZISIEJSZY?
JAK SIĘ SPRZEDAJĄ OKNA NA DZIEŃ DZISIEJSZY?
JUŻ KWIECIEŃ PO ŚWIĘTACH A ZAMÓWIEŃ JAK NA LEKARSTWO
CIEKAW JESTEM JAK JEST W INNYCH FIRMACH.
CIEKAW JESTEM JAK JEST W INNYCH FIRMACH.
DO klajstra
Wybacz Winetou założyłem że prowadzisz firmę średniej wielkości, ale z Twoich wypowiedzi wynika jednoznacznie, że zlecen masztyle że nie wyrabiasz, więc prognaozuje twoje moce produkcyjne na około 4 jednostki dziennie. A skoro tak jest to całkiem mozliwe że nie narzekasz na pracę.
Życzę powodzenia i obys dołączył do czołówki!!

Życzę powodzenia i obys dołączył do czołówki!!
antonio_M
mam wrażenie andrzeju m . że zostałeś wysłany z marsa na ziemię żeby zaśmiecać ten portal .jak narazie twoi mocodawcy mogą być z ciebie dumni bo wychodzi ci to znakomicie chciałbym podjąć z tobą jakąśmerytoryczną rozmowę ale coś mi nie pozwala może to jakieś nadprzyrodzone siły które za tobą przyleciały 
DO klajstra
Niemam mocodawców przykro mi z tego powodu, natomiast jakakolwiek polemika z toba nie ma najmniejszego sensu, więc poświęce sobie ten czas na znacznie pożyteczniejsze sprawy.
pozdro 600
pozdro 600
antonio_M
jak to sie mówi: SPOKOJNIE, NIGDY W STRESIE, JAK POWIEDZIELI MĄDRZY KOLESIE.." nie ma co panikować. przecież nie jest tak, że nagle w całej Polsce ludzie zaczną kupować okna. w Toruniu np jest tak, że w jednym biurze nie ma czasu herbaty wypić, a w drugim w innej części miasta nie ma w ogóle klientów. i to nie tylko w moim biurze, ale też u konkurecji..także koniunktóra jest sprawą bardzo lokalna, dzielnicową, a nie ogólno krajową..a ludzie i tak będą kupować, bo muszą wymienić.. więc dla uspokojenia przeczytajcie cyatat.. mi pomaga..
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec