OKNA AdamS MRĄGOWO-co sądzicie o tej firmie
OKNA AdamS MRĄGOWO-co sądzicie o tej firmie
MAM OFERTĘ WSPÓŁPRACY
Z TĄ FIRMĄ PONOĆ MAJĄ ROBIĄ OKNA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI
CZY TO PRAWDA???
Z TĄ FIRMĄ PONOĆ MAJĄ ROBIĄ OKNA Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI
CZY TO PRAWDA???
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec

-
moskitiera
- Małomówny

polecam jak najbardziej
Współpracuję z firmą Adams od niedawna ale przekonałem się do tej firmy z powodu:
- super wykonanych okien
- krótkich terminów realizacji
- dobrej ceny ( mam tańsze oferty)
- super wykonanych okien
- krótkich terminów realizacji
- dobrej ceny ( mam tańsze oferty)
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec

czy wszedzie jak ktos pochwali producenta trzeba sie doszukiwac spisku? Wspolpracuje z nimi jakis czas jako dealer i mam nadzieje ze nie pojda na skroty jak inni by zaoszczedzic i gnioty wypuszczacKAT pisze:Witam,czyżby te Sadamy, Homizy ,Andrzeje i tam inni wszyscy pracowali w Adamsie
Poki co jest OK a moze nawet lepiej niz OK ?
Re: OKNA AdamS MRĄGOWO-co sądzicie o tej firmie
firma Adams chyba żartujecie to firma która może i realizuje zamówienia w krótkim terminie ale jeśli chodzi o reklamacje to zaczynają się schody już od roku walczę z tą firmą bo ciągle wychodzą nowe wady w oknach które zakupiłem w firmie Adams.1 zamówiłem białe okna z szarą uszczelką a tu okazuje się że na produkcji ktoś się pomylił i przywieźli mi okna z czarnymi uszczelkami. 2 po dwóch tygodniach dzwonią że okna są gotowe ALE są 2 rozbite szyby bo jakoś niefortunnie stłukły się w transporcie. 3 przywożą okna i co okazuje się że jest niewłaściwie wykonana uszczelka odstaje ona od szyb tworząc szparę gdzie już nazbierało się dużo kurzu i brudu pomiędzy szybą a uszczelką w transporcie a co dopiero by było po paru latach użytkowania.3 montują mi okna i za jakiś czas przyjeżdżają wymienić te wadliwe uszczelki, po tygodniu od wymiany okazuje się że uszczelki które wymienili po zewnętrznej stronie okien pozjeżdżały i brakuje uszczelek z długości powstała natomiast dziura. 4 ponowny przyjazd pseudo fachowców z firmy Adams i znowu poprawa uszczelek.Jestem szczęśliwy wreszcie wszystko jest ok -nadeszła zima i co okazuje się że przez okna przedostaje się mróz i wiatr aż do tego stopnia że pozamarzały szyby, całe futryny były oblodzone znowu przyjechali fachowcy wyregulowali docisk okien na zimę i zadowoleni że po problemie pojechali. Problem jednak się nie skończył regulacja nic nie dała i cała zimę przedostawał się mróz i wiatr ciągle zamarzały okna od wewnątrz domu NAROBIŁEM DUŻO ZDJĘĆ tego co dzieje się z oknami napisałem po raz kolejny reklamacje i proszę dziś jestem po wizycie przedstawicieli z firmy Adams którzy nie chcą przyznać się do wady okien obejrzeli i stwierdzili że wszystko jest ok zdjęcia które oglądali przesłane wcześniej do nich do firmy nie przemawiają do nich , no tak ale dziś na zewnątrz jest + 10 i nie wieje wiatr jest piękna pogoda dlatego nie wyczuli wiatru i mrozu który całą zimę dokuczał. Kazali czekać na decyzję ale pan już stwierdził że raczej nie będzie ona korzystna dla mnie bo on nie widzi tu żadnego problemu i że wszystko jest ok. Dzwoniłem już do ochrony praw konsumenta aby się poradzić co w takiej sprawie i dowiedziałem się bardzo wielu rzeczy muszę jeszcze tylko poczekać na ich decyzję i potem mogę zacząć działać. A WIĘC WIDZICIE PAŃSTWO JAKIE TO WSPANIAŁE I DOSKONAŁE OKNA OFERUJE FIRMA ADAMS TO TYLKO SKRÓT TEGO CO PRZESZEDŁEM Z TĄ FIRMĄ I NADAL NIE WIDAĆ KOŃCA A MAM JUŻ TEGO SERDECZNIE DOŚĆ ALE JESTEM UPARTY I TAK ŁATWO SIĘ NIE PODDAM .
- uKrawczyka
- Profesjonalista

- Kontakt:
No właśnie, nawet najlepszym moze przydarzyć się jakaś skucha... ale co zrobić, by mieć pewność, że gdy coś zareklamujemy, to reklamacja/klient zostanie załatwiony szybko i dobrze?
Jest na to jeden sposób: Firma musi być w Programie Krawczyk & Muller i pragnąć, by nadal w tym Programie pozostawać = szybka i dobra realizacja RZECZYWISTEJ reklamacji , co powoduje z kolei ...
- napływ zamówień do firmy , ot takie koło zamknięte

Jest na to jeden sposób: Firma musi być w Programie Krawczyk & Muller i pragnąć, by nadal w tym Programie pozostawać = szybka i dobra realizacja RZECZYWISTEJ reklamacji , co powoduje z kolei ...
- napływ zamówień do firmy , ot takie koło zamknięte
Okna Nr.1 - www.ukrawczyka.pl
Stary to już jest chore.uKrawczyka pisze:No właśnie, nawet najlepszym moze przydarzyć się jakaś skucha... ale co zrobić, by mieć pewność, że gdy coś zareklamujemy, to reklamacja/klient zostanie załatwiony szybko i dobrze?
- napływ zamówień do firmy , ot takie koło zamknięte![]()
Nawet jak ktoś napisze o listwie montażowej ty zaprosisz go do swojego programu, uciązliwe są te twoje posty zwłaszcza że stosujesz od zarypania akapitów.
2 dni temu napisałeś że mocno ograniczasz aktywność na forum z uwagi na bardzo dużo pracy przy programie ... ale tego nie widać.
Widocznie to ogromne zainteresowanie to wielka bujda.
znasz takie przysłowie?
Krowa która dużo muczy mało mleka daje
Pozdrawiam Wojtys