ALSECCO-NAJWIĘKSZY ODBIORCA ROPLASTO W POLSCE?????

HOMIZ
Czytelnik
Czytelnik

ALSECCO-NAJWIĘKSZY ODBIORCA ROPLASTO W POLSCE?????

Post autor: HOMIZ »

BYŁ DZISIAJ U MNIE PRZEDSTAWICIEL TEJ PONOĆ POTĘŻNEJ FIRMY
(NAJWIĘKSZY ODBIORCA ROPLASTO)I NAMAWIA MNIE NA ICH OKNA (CENA NIE JEST REWELACYJNA ALE PRZEJDZIE W PROFILU 5KOM;DOSYĆ TANIE I DOBRE ALUMINIUM;

OBECNIE SPRZEDAJĘ NA ALUPLASCIE CZY JEST SENS PAKOWAĆ SIE
W ROPLASTO(OKUCIA TE SAME CO U MNIE ROTO NT)????
CZEKAM NA OPINIE O TEJ FIRMIE

oknoAD

Sylwia Niemstak- Stencel
Czytelnik
Czytelnik

Alsecco

Post autor: Sylwia Niemstak- Stencel »

Jesli znasz Aluplasta i wiesz jak wyglšda, to nie tylko 5 z Roplasto cię zainteresuje. Bezpieczeństwo 3 K mimo wyższej ceny w zakupie jest ogromne. Zero pocienianego profila, zero udawanej technologii. Zawsze aktualny certyfikat, konkretna firma- okna bez koniecznoœci regulacji po montaży- rzadkoœć gdy trzeba. A jak sam wiesz na Roto kutym w Aluplascie jest to rzecz powszednia. Poza tym argumenty marketingowe ale sprzedawać chyba nie musze Cię uczyc. Firma godna polecenia i zastanowienia. Terminowi, kompetentni i ogólnie OK
HOMIZ
Czytelnik
Czytelnik

coś mi się zdaje że Pani pracuje właśnie w tej firmie.
mnie zależało raczej na opinie kogoś z zewnątrz
pozdrawiam
melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

homiz jeśli wcześniej z tą firmą nie współpracowałeś, to skąd wiesz, że alu maja dobre :lol:

wiem co nieco na tem alsecco. profil jak kazdy inny; odchudzanie daje się we znaki jak w przypadku znacznej większości dostaców. trójka, moim zdaniem jest oki ; na piątce przy montażystach w stylu "im więcej piany tym lepiej" można się przejechać. ostatnio, z tego co słyszałem, w alsecco spore zmiany. jakość się poprawiła i pracują mocno nad tym tematem podobnie jak nad terminowością dostaw. reklamacje też, z tego co wiem, są załatwiane w miarę sprawnie.

a że są największym odbiorcą roplaściaka. no coż. chyba się lubią:).

pozdrawiam
HOMIZ
Czytelnik
Czytelnik

faktycznie melvin nie znam ich alu
ale wydaje mi się, że jest ok
cena też przejdzie
pozdrawiam!!!!
sadam1
Małomówny
Małomówny

Post autor: sadam1 »

Alsecco stanowią dla mnie konkurencję i mają dużą własną sieć sprzedaży.Osobiście odradzam współpracę z producentami, którzy sprzedają okna klientom indywidualnym na tak dużą skalę. MOŻESZ NIE ZNAĆ DNIA ANI GODZINY....

ODPOWIEDZ