AMEX-BĄCZEK ?? KTO ZNA TĘ FIRMĘ
-
DECEUNINCK
- Czytelnik

AMEX-BĄCZEK ?? KTO ZNA TĘ FIRMĘ
WITAM.
Macie jakieś doświadczenia z firmą AMEX-BĄCZEK.BARDZO PROSZE O WYPOWIEDZI.
POZDRAWIAM.
Macie jakieś doświadczenia z firmą AMEX-BĄCZEK.BARDZO PROSZE O WYPOWIEDZI.
POZDRAWIAM.
-
DECEUNINCK
- Czytelnik

AMEX-BĄCZEK
CZY NAPRAWDE NIKT ICH NIE ZNA ?? 
-
DECEUNINCK
- Czytelnik

AMEX-BĄCZEK
Tylko tyle wiem że produkuja na Vece i sa dosyc atrakcyjni cenowo. Chciałabym zaczać z nimi wspołprace ale nie wiem jak jest u nich z jakościa i obsługa bo cena o niczym nie świadczy . Prosze o jakieś opinie na ich temat. Pozdrawiam 
-
DECEUNINCK
- Czytelnik

AMEX
kiepski pisze:# # #
JAK MAM TO ROZUMIEC ?:(
Hi
Facet jest prawdopodobnie z Iławy .Spotkałem go raz na przetargu w Łasinie ..wygladał na godnego zaufania ale o jakości współpracy nic nie powiem. Jeden przedstawiciel w moim mieście sprzedaje jego okna na vece i juz jest conajmiej 4 lata na rynku i z tego co wiem z jednym producentem.
-
Jarosław Ś
- Czytelnik

-
DECEUNINCK
- Czytelnik

AMEX-BĄCZEK
JUZ SAMA SIE PRZEKONAŁAM OSOBISCIE CO TO ZA FIRMA
CENY BARDZO OK. JAKOŚĆ OK. PIERWSZE ZAMÓWIENIE ZAMÓWIŁAM W CZWARTEK A OKNA MIAŁAM WE WTOREK. REWELKA. POLECAM 
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Re: AMEX-BĄCZEK
[quote="DECEUNINCK"]JUZ SAMA SIE PRZEKONAŁAM OSOBISCIE CO TO ZA FIRMA
CENY BARDZO OK. JAKOŚĆ OK. PIERWSZE ZAMÓWIENIE ZAMÓWIŁAM W CZWARTEK A OKNA MIAŁAM WE WTOREK. REWELKA. POLECAM 
czy to już prima a prilis ?? - super ceny,jakość rewelka , a sprzedają sami przystojni faceci i piękne babeczki stanu wolnego - czego to ludzie nie wymyśla. Jeśli mało kto słyszał o firmie to chyba należy do mniejszych. Jakość - musisz sam pojechać do ich i zobaczyć (powinni udostępnić chociaż liste dealerów z okolic i ihc pytaj o zdanie) MOże to żeczywiście rewelacja sezonu (bez złosliwości) ?
czy to już prima a prilis ?? - super ceny,jakość rewelka , a sprzedają sami przystojni faceci i piękne babeczki stanu wolnego - czego to ludzie nie wymyśla. Jeśli mało kto słyszał o firmie to chyba należy do mniejszych. Jakość - musisz sam pojechać do ich i zobaczyć (powinni udostępnić chociaż liste dealerów z okolic i ihc pytaj o zdanie) MOże to żeczywiście rewelacja sezonu (bez złosliwości) ?