A co z firmą THYSSEN OKNA SA vel BUDVAR CENTRUM
A co z firmą THYSSEN OKNA SA vel BUDVAR CENTRUM
czy kupować u nich okna, czy wdawać się w jakąś większą współpracę sam nie wiem
Też nie wiem a słyszałem że dealerzy od nich odchodzą.
Żródło jednak dość wiarygodne, niemniej jednak szukam potwierdzenia tej informacji.
Na teraz ręczę głową za swoje słowa, na okna od nich czekam trzy tygodnie..............
Żródło jednak dość wiarygodne, niemniej jednak szukam potwierdzenia tej informacji.
Na teraz ręczę głową za swoje słowa, na okna od nich czekam trzy tygodnie..............
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
Grzegorz Popis
- Czytelnik

- Kontakt:
Budvar Centrum S.A.
Dzień dobry!
Zapraszam do firmy. Mamy się bardzo dobrze. Nie jesteśmy i nie będziemy najtańsi. Bardzo duża ilość zamówień skutkuje tym, że wydłużył się cykl ich realizacji.
Prawda jest taka, że tylko ci, którzy mają mało zamówień są w stanie wykonać je w 3-4 dni. My nie produkujemy okien na magazyn. Nawet standardy nie leżą w magazynie. Mamy po prostu inną politykę działania. Pozdrawiam
Zapraszam do firmy. Mamy się bardzo dobrze. Nie jesteśmy i nie będziemy najtańsi. Bardzo duża ilość zamówień skutkuje tym, że wydłużył się cykl ich realizacji.
Prawda jest taka, że tylko ci, którzy mają mało zamówień są w stanie wykonać je w 3-4 dni. My nie produkujemy okien na magazyn. Nawet standardy nie leżą w magazynie. Mamy po prostu inną politykę działania. Pozdrawiam
Grzegorz Popis
Dyrektor Operacyjny
"BUDVAR Centrum" S.A.
tel. 0503-148428
Dyrektor Operacyjny
"BUDVAR Centrum" S.A.
tel. 0503-148428
Re: Budvar Centrum S.A.
PANIE SZANOWNY DYREKTORZE.Grzegorz Popis pisze:Dzień dobry!
RACZY PAN SOBIE CHYBA ŻARTOWAĆ JEŻELI MACIE TYLE ZAMÓWIEŃ TO DLACZEGO SIĘ NIE ROZWIJACIE TAK ABY TEN CZAS OCZEKIWANIA BYŁ JAK NAJKRÓTSZY??? PROBLEMEM JEST ZAKUPIENIE JEDNEJ CZY DWÓCH LINII ??? PISZĄC NATOMIAST ŻE SĄ FIRMY KTÓRE NIE MAJĄ PRACY I WYKONUJĄ OKNA W 3-4 DNI- CO PAN NA FIRMĘ DR....X, OK.....PL....RĄ, OK......KR ITD. SKORO JEST PAN DYREKTOREM OPERACYJNYM TO NIECH PAN CZASEM POSŁUCHA HANDLOWCÓW, KTÓRZY NAJWIĘCEJ W TYM TEMACIE MAJĄ DO POWIEDZENIA. A MOŻE CZAS ABY TYMI OPERACJAMI ZAJĄŁ SIE KTOŚ INNY?????????????
macie rację że firma olewa dealerów ,ostatnio wlazłem na ich stronę i tam ładnie pisało "zapraszamy do współpracy" dzwonię do Pana Hamali a on mi mówi że wrocław to nie jego rejon .Dał mi telefon do Pana Poraja ale ten człowiek,albo jest bardzo zajęty albo zmęczony pracą i w ogóle nie odbiera moich telefonów. po 3 dnaich odebrał łaskawie i obiecał że się zastanowi czy będe mógł z nimi handlować (nad czym się zastanawiać?) mam czekać jakiś tydzień na telefon od niego .dam sobie w pociąć w prążki cos bardzo ważnego jak zadzwoni!! Nie rozumiem dlaczego tay ludzie pracują na tak ważnych stanowiskach (rozwój firmy).idzie zima i będzie trzeba utrzymać 70 salonów sprzedaży.Widać że w firmie Pan Trzciński odpuścił sobie i zatrudnił ludzi do kierowania firmą. No ale nic czekam na kontakt Pana Poraja.