Jak wyłączyć???

Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Jak wyłączyć???

Post autor: Umberto »

Halo!!!
Jak wyłączyć te reklamy co mi zasłaniaja artykuły na pierwszej stronie portalu? Czy nie powinien tam być jakis krzyzyk?
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia

oknoAD

sinclair
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: sinclair »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
witaj przyjacielu ...
ja chciałem tylko napisać że właśnie byłem na głównej stronie portalu i pozbyłem się widoku tej wspaniałej i potrzebnej wszystkim reklamy naciskając lewym klawiszem myszki na krzyżyk w prawy górnym rogu
i z całego serca proponuje wszystkim robić tak samo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Brak krzyzyka

Post autor: Umberto »

Ale u mnie nie ma zadnego krzyżyka!!! Jestem atakowany reklamą, której nie chcę ogladać!!!
Chamstwo!!!
Chyba usuną oknonet z ulubionych i przestanę tu zagladać...
Wśród homo sapiens Ludzie stanowią mniejszość
Pozdrawiam
Poweselam
Powodzenia
andrzej
Zaangażowany
Zaangażowany
Kontakt:

Post autor: andrzej »

Drogi Umberto
Bardzo zaniepokoiłem się, ze moze byc taka sytuacja, ze nie masz krzyżyka do zamkniecia popupa. Zdarzają sie rózne błędy, mnie ostatnio o mało szlag nie trafił kiedy klikajac na krzyżyk w popupie na jednym z portali, przenosiło mnie na strone reklamodawcy zamiast zamknąć go. Nasz admin już sprawdza skąd moze brac sie taka sytacja ale potrzebuje wiecej informacji od Ciebie. W związku z tym bardzo prosze o kontakt na [email protected] lub tel. 074 8429035

pozdrawiam
red. nacz. Andrzej Kubicki

P.S
Nie ukrywam, że sam miewam wątpliwości co do granicy epatowania reklamą ale jednak dzięki temu internet rozwija sie dynamicznie i ogólnie jest w znacznej części "darmowy"...
Jakub Durczak
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jakub Durczak »

wgrajcie drodzy państwo MAXTRONA i zablokujcie okienka pop up. Myśle, że to rozwiązuje wszystkie proglemy z reklamami... Ewentualnie KERIO i tam też można zablokować ramki pop up... pozdrowienia
Awatar użytkownika
Mayday
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Mayday »

Może trzeba zaktualizować windowsa???

maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

To nie jest Pop up . To jest flash . TO nie jest traktowane jako nowe okienko to jest integralna część strony WWW ... można conajwyżej zaapelować do redakcji oknonet.pl aby więcej tego nie robiła :)
Maxio
ODPOWIEDZ