Dłużnicy za odrą !!!

grzegorz 555
Czytelnik
Czytelnik

Dłużnicy za odrą !!!

Post autor: grzegorz 555 »

Witam

Po wejściu Polski do UE większośc firm podjęła współpracę z kontrachentami z Niemiec. Do tej grupy zaliczam się i JA. Niestety pomimo ogólnego wizerunku jaki owe firmy sprawiają miałem z nimi duże problemy: umowy, tj.,kruczki w umowach, BRAK ZAPŁATY ZA TOWAR, reklamacje na zkupiony towar z reguły po niezapłaconych Fa Vat.

Wszystkim polecam współpracę z profesjonalną kancelarią prawną , która pomogła mi w tym temacie i rozwiązała moje problemy.
KONTAKT do pełnomocnika, który prowadzi w/w sprawy +48/508 252 059

Oby się Nam dobrze działo
Pozdrawiam okniarską brać.[/b]

oknoAD

lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Ja pie...lę jaka tandetna kryptoreklama... Teraz to już na pewno nikt z tego forum nie skorzysta "profesjonalnej kancelarii" :lol:
grzegorz 555
Czytelnik
Czytelnik

Panie Lamer

Nie kryptoreklama ale informacja i przestroga przed potencjalnym zagrożeniem. Zanim pochopnie wyciągnie Pan wnioski poraz kolejny proszę dobrze się zastanowić. Kryptoreklamy w Tym foum jest więcej niż Pana postów, ale to już temat dla moderatorów.

Powodzenia :idea: :idea: :idea: :idea:
lamer
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: lamer »

Szanowny Panie grzegorz 555
Jak ktoś rejestruje się na forum okienny tylko po to, żeby napisać taki jeden jedyny post to intencje są jednoznaczne...
grzegorz 555
Czytelnik
Czytelnik

Panie Lamer

Proszę zobaczyć datę rejestracji i będzie Pan wiedział dlaczego jeden post. ale poprawię się to mogę Panu obiecać. Jednoznaczne jest tylko to co uznamy za jednoznaczne.
Pozdrawiam i życze powodzenia.
ODPOWIEDZ