Terminy
KAT
Idź na kolanach do ............... i módl się aby nie nastały czasy kiedy dealerzy będą mieli ciebie w d.............e.
Trochę taktu i szacunku przydałoby się.
Swoją drogą dobrze bybyło aby na tym formum pojawili się ludzie pracujący w biurach KAT. Jestem przekonay że z KAT to ludzki pan. Daje dobrze zarobić i nawet w święta pozwala swoją łapę polizać.
Idź na kolanach do ............... i módl się aby nie nastały czasy kiedy dealerzy będą mieli ciebie w d.............e.
Trochę taktu i szacunku przydałoby się.
Swoją drogą dobrze bybyło aby na tym formum pojawili się ludzie pracujący w biurach KAT. Jestem przekonay że z KAT to ludzki pan. Daje dobrze zarobić i nawet w święta pozwala swoją łapę polizać.
-
Jaroslaw Andrzej
- Fachowiec

tatko. Szacunek dla nas pojawia sie dopiero jak radykalnie spada sprzedaz. Wtedy handlowcy przychodza i mamia idealna wspolpraca. Nawet od tych producentow co wlasne punkty handlowe ma. Bo po co mu koszty zwiekszac skoro mozna to na barki dealera przerzucic. Nawet skredytowac go z miesiac czy dwa bo to i tak kasa ktora wczesniej czy pozniej do kieszeni wplynie. A i mozna takiemi dealerowi dostawe wstrzymac by kase wplacil i podobne drastyczne srodki zastosowac.
Taaa dealerow ma Pan Kat w d....ie?
Ciekawe podejscie i faktycznie zyczmy mu by nastaly czasy dealerow co firmy o zbyt sztywnym podejsciu do handlowania zaczna ol...ac.
Taaa dealerow ma Pan Kat w d....ie?
Ciekawe podejscie i faktycznie zyczmy mu by nastaly czasy dealerow co firmy o zbyt sztywnym podejsciu do handlowania zaczna ol...ac.
hmmm.....od 10 lat w branzy
-
Grzegorz K
- Czytelnik

Re: Terminy
Mało tego, że trzeba prosić ale i specjalne wyceny przychodzą po 7 dniach gdzie poza sezonem oczekiwanie to kwestia paru godzin.w.a75 pisze:A jak tam terminy na okna w naszym pięknym kraju rad.
Ostatnio słyszałem, że producenci się cieszą bo trzeba się ich prosić o okna.
Tak jest ze stolarka drewnianą. PCV - zwykle 7 dni lub 14 dni.
Profesjonalizm to moja pasja