STRYJEKS

smukły
Czytelnik
Czytelnik

STRYJEKS

Post autor: smukły »

nowa siła na śląskim rynku czy próba "napchania" sobie kieszeni przez ludzi wyrzuconych z Alsecco, którzy to organizują siec sprzedaży w/w producenta na śląsku.
??

oknoAD

SZYMONA
Czytelnik
Czytelnik

stryjeks

Post autor: SZYMONA »

Szkoda, że te forum jest miejscem oszczerstw i pomówień. Proponuje się zająć sprzedażą okien a nie walką poprzez nieuczciwą konkurencje. Gdyby nie kilkanaście osób które pomagaly organizować sprzedaż w Alsecco to ta firma do dzisiaj sprzedawala by okna tylko w Nysie.
melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

nie rozumiem Twoich utyskiwań Smukły. coż złego w tym, że ktoś rozszerza swoją sieć sprzedarzy na danym terenie ? no chyba, ze odczułes obecnośc stryjeksa przez spadek obrotów?
wydaje mi się, ze w takim gorącym okresie w branży lepiej zająć się generowaniem sprzedaży, a nie ogladaniem się na innych. przecież trzeba coś na zimę odłożyć:).

pozdrawiam
kacper
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kacper »

coś mi mówi tekst "generowanie" ;)
sport to fanaberia
;) być może nie każdy
polaroid
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: polaroid »

panowie ze stryjeksu radzą sobie nieźle (angielskie profile) leczy tylko ceną :)
stryjeks stara firma
panowie już też w branży długo

czyżby przegrupowania w firmach ?? ;)
polaroid
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: polaroid »

czy stryjeks Panowie szanowni (czyt. sprzedawcy ze śląska) to solidna, fachowa grupa czy tylko dewiaci nastawieni na kase??

bo odwiedziłem klienta u którego zostawili zgliszcza dla innych, jeśli chodzi o wycene ;)

ODPOWIEDZ