Welet na sprzedaż?
-
Alojzy Ciekawski
Welet na sprzedaż?
Ponoc firam Welet jest wystawiona do sprzedaży
za 8,5mil Euro .Prosze o artykul na lamach portalu .
Przeciez to sensacja !
Przeciez to sensacja !
-
Paweł Kubicki
Welet
Mimo że informacja o sprzedaży firmy Welet była anonimowa, postanowiłem ją mimo wszystko sprawdzić. W związku z tym rozmawiałem z Panem Jerzym Kulakowskim, Prezesem Zarządu Welet Company Sp. z o.o. i okazało się że informacja o sprzedaży jest nieprawdziwa.
[email protected]
[email protected]
-
K
-
A
oj, cos stare te informacje. Podobno idzie z wolnej ręki, niemiec z branży(imienia nie wspomne) i szwed hurtownik chcą do spółki brac. Juz pewnie mysla o kredycie na zakup pod zastaw przyszlej firmy. Rok temu jeszcze jeden nasz sie deklarowal ze kupi, ale chyba po to, zeby chlopaki sprzedali mu masę wspanialej stolarki do pałacu za psie pieniadze.Dobrze pomyslal i wydymał! Tak mi sie wlasnie przysnilo, ciekawe jak to bedzie ze starym Weleciskiem. javascript:emoticon('
')
Wink
Wink
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Plotki plotkami, niech udowodnia ze marka odżyła na dobre i zrzuciła z siebie te wszystkie "smrodki" ktore ciagna sie za jej marka na rynku, szczegolnie te o bankructwie.
Mi sie sni, by marka " WELET" kojarzyła sie wyłacznie z dobrymi oknami. Tego im życze, bo przydałoby sie troche solidnej konkurencji na rynku.
Mi sie sni, by marka " WELET" kojarzyła sie wyłacznie z dobrymi oknami. Tego im życze, bo przydałoby sie troche solidnej konkurencji na rynku.
Re: Welet na sprzedaż?
Za 8,5 mil ?Alojzy Ciekawski pisze:Ponoc firam Welet jest wystawiona do sprzedaży
Przeciez to sensacja !
mam do zbycia linię produkcyją o mocy produkcyjnej 10 razy większej jak Welet za śmieszną cenę :
www.maszyny-uzywane.xx.pl
I proszę kliknąć na link - linia do drewna -
Należy dodać Klaes 4,2 a to jest program daleki od doskonałości . Technologia z przed 20 lat . Firma Klaes nie serwisuje już tego programu .D pisze:oprogramowanie tez maja nieciekawe...
K jak klaes????
Mszyny lepsze od Weletu ma wiele firm dużo mniejszych . Jedyne za co trzeba zapłacić to marka "Welet" .