DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX
-
SAPER OKNA
- Czytelnik

DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX
Drutex, to firma, która na czas to tylko informuje o podwyżkach!!! O dostawie trzeba dowiadywać się samemu! Jakiś Km... mówi, że za dużo mają odbiorców, żeby wszystkich informować o opóźnieniach!Ale do podwyżek jest ich nagle za mało?!?! Okna opóźnione o półtora tygodnia! A o termin dostawy mam pytać ... kierowcy!!! Poczekają więc na pieniądze, niech się dopytują, w końcu teraz ja mam opóźnienia w dostawie pieniędzy! Pozdrawiam BAJCAR!
Re: DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX
To Bajcar bierze okna z Drutexu?SAPER OKNA pisze: Pozdrawiam BAJCAR!
-
Grzegorz K
- Czytelnik

-
PPUH AS
- Czytelnik

- Kontakt:
Drutex
No i termin wynosi 3-4 dni roboczych. Biore okna z Drutexu już dłuższy czas i nie ma z nimi żadnych problemów, a jeśli jakieś się pojawiają to dzwoniąc zawsze wszystko się dowiem. Nic dodać nic ująć - solidna firma!
PPUH "AS"
-
SAPER OKNA
- Czytelnik

3-4 dni?
Może to jednarazowe było opóźnienie (te 2,5 tygodnia), ale jeszcze nigdy nie dostałem okien w 4dni robocze! Może daleko do mnie mają... toć Wrocław to prawie górolskie miasto! 
Zawsze otwarty na współpracę na uczciwych zasadach - Wrocław i okolice.
-
SAPER OKNA
- Czytelnik

Re: DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX DRUTEX
Pozdrawiam Bajcar, bo jest blisko Drutexu, a terminy ma nieco dłuższe od deklarowanych w Drutexie, ale nie muszę ja dzwonić i dopytywac się o transport. Oni dzwonią i zawsze sa na czas! Pozdrawiam jeszcze raz Bajcar.Husky pisze:To Bajcar bierze okna z Drutexu?SAPER OKNA pisze: Pozdrawiam BAJCAR!
Zawsze otwarty na współpracę na uczciwych zasadach - Wrocław i okolice.
kojot45 pisze:Ja też biorę okna z Drutexu i ostatnio pobili rekord świata w dostawie.
Zamówiłem okna w piątek ok. godz. 12:00, a klientka miała je zamontowane w poniedziałek o 11:00. Ile to dni a może raczej godzin roboczych ?
Dla mnie tak szybkie dostawy świadczą o braku zamówień i próby wpuszczenia wszystkiego na produkcję, żeby się ludzie nie opieprzali.
Inna możliwość jest taka że mieli takie okienka na stanie, co też świadczy o braku zamówień lub nadmiernych możliwości produkcyjnych w stosunku do sprzedaży.
Kierunek branży stolarki okiennej: Niestety jeden : DNO