Szanowny Traperze
Pozwoliłem sobie usnąć dane firmy o której raczyłeś nas poinformować. Zrobiłem to miedzy innymi dla... Ciebie. Nie będe się tu rozwodził o niuansach prawnych i mam nadzieję, że nikt z "plotących" bzdury forumowiczów nie będzie musiał ich poznać. Jednak pisanie publicznie rzeczy niesprawdzonych, jest nieodpowiedzialne i może drogo kosztować kogoś kto to robi. Po za oczywistymi konsekwencjami warto też pomyśleć o tym, że każdego z nas może spotkać takie pomówienie, czasem drobne słowo ale ważne... np. "syndyk jest już u nich". Ostatnio wobec poważnej firmy padło takie nieprawdziwe czyli wymyślone zdanie. Jeśli wymyślone to albo ktoś jest najzwyczajniej nieuczciwy albo mało odpowiedzialny mówiąc rzeczy niesprawdzone, tak czy siak odpwiedzialności to nie zmniejsza.
Ale żeby nie było tak ponuro i groźnie chciałby przy okazji podziekować wszytkim forumowiczom za kapitalne często wątki, za wiele sensownych uwag i za sam fakt obecności. Przez te ostanie kilka lat wytworzyła się świadoma i wyrobiona "brać" okniarska. Jest dla mnie ogromnym zaszczytem "moderować" forum, brać udział w ( często ostrych) dyskusjach i poznawać tak ciekawych i odważnych ludzi tej branży.
Kolejny pozytyw to nasz nieustanny rozwój, bo ani cenzura ani kule karabionowe nie zastapią naszej ewolucji. A ona postępuje, z roku na rok, a takie forum jak nasze stolarkowe jest tego ewidentnym przykładem. Nie zmieni tego odwieczny promil " oszołomków".
Pozdrawiam również "skwaśniałych", wcale sie nie dziwię... Sam mam czasami dosyć "paranoi" na jakie trafiamy jako przedsiebiorcy, i tych państwowo prawnych i tych polskomentalnych
red. nacz. Andrzej Kubicki