oczerniają ci którzy roboty nie mają
oczerniają ci którzy roboty nie mają
Chciałbym w imieniu firmy STAVPOL- SŁOWACJA niewielkiego, ale zawsze coś, odbiorcy okien z firmy OKNO-PLAST RĄBIEŃ ,poinformować , że wszyscy ci którzy oczerniają na forum inne firmy poprostu nie mają zleceń na okienka i swoją złość wyładowywują na forum, nic innego w dzisiejszych czasach nie potrafią wymyśleć, drogie panie i drodzy panowie , wszyscy wiedzą ,że jest sezon na okienka i tylko w fabryce ciasteczek jest możliwość przeżucić opakowanko na inną linię ugryść , zmieliś powtórnie itd. ale nie okna!! Coś w tym jest że firma OKNO-PLAST RĄBIEŃ ma tyle zleceń, może to czyni cena , może jakość , może miła obsługa , a może jeszcze coś innego , my wiemy co akurat nas skłania do zakupów w tej firmie, sami jesteście sobie winni ,że obiecaliście swoim klientom 10-dniowe terminy realizacji , nie sztuką jest sprzedać okienko okłamując klienta o terminie realizacji, sztuką jest klienta zaskoczyć!!! przewidzieć sezonik - kiedy się zacznie , wstancie z tych stołków zacni panowie i piękne panie i wezcie się do roboty , a chęć na głupie opisy wam minie, gwarantuję
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
stavpol
Nie klep głupot. Niezadowolenie klientów powstaje z nieumiejętności przewidzenia dostawy przez producenta albo złego przewidzenia terminu tej dostawy.
Duzi są kiepscy. Zaopatruje mnie "mały" producent co robi raptem jakieś 1000 szt miesięcznie ale co ciekawe robi to po cenie niższej niż molochy i zawsze wywiązuje się z terminów. Do jakości okien nie mam żadnych zastrzeżeń.
I w 10 dni jestem w stanie wstawić okna każdemu.
A co do roboty. Myślę, że 347 szt we wrześniu tochyba nie najgorszy wynik
Duzi są kiepscy. Zaopatruje mnie "mały" producent co robi raptem jakieś 1000 szt miesięcznie ale co ciekawe robi to po cenie niższej niż molochy i zawsze wywiązuje się z terminów. Do jakości okien nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jak zawsze najlepszy 
Re: oczerniają ci którzy roboty nie mają
To mówiłem ja, Jarząbek.STAVPOL pisze:(...) Coś w tym jest że firma OKNO-PLAST RĄBIEŃ ma tyle zleceń, może to czyni cena , może jakość , może miła obsługa , a może jeszcze coś innego , my wiemy co akurat nas skłania do zakupów w tej firmie, sami jesteście sobie winni ,że obiecaliście swoim klientom 10-dniowe terminy realizacji (...)
KAZEK PRYZNAJ SIĘ! ŻE MASZ PROBLEMY FINANSOWE!!!!!
NIE MA I NIE BĘDZIE NAIWNYCH ABY DAĆ CI TOWAR NA KRECHĘ!!!!
JUŻ DOŚĆ NIEZAPŁACONYCH FAKTUR!
JUŻ DOŚĆ WINDYKACJI I TŁUCZENIA SIĘ PO SĄDACH!
PAKUJ WALIZKI I POŻYCZ NA BILECIK DO LONDYNU LUB DUBLINA, W POLSCE JUŻ NIC NIE OSIĄGNIESZ!
TO JUŻ KONIEC, NA FORUM KAŻDY MOŻE PISAĆ I WYMYŚLAĆ NIE STWORZONE HISTORIE!!! TWOJA HISTORIA ZAPISAŁA SIĘ CIEMNYMI PLAMAMI W POLSCE , NO ALE W LONDYNIE POTRZEBUJĄ JESZCZE DO CZYSZCZENIA TOALET NA PRZYKŁAD NA VICTORIA STATION LUB INNYCH MIEJSCACH TEGO POZIOMU , OCZYWIŚCIE TWOJEGO POZIOMU!!
ŻYCZĘ MIŁYCH WARUNKÓW PRACY , OD CZEGOŚ NALEŻY ZACZĄĆ ABY ZMIENIĆ TOK MYŚLENIA!!!
PAKUJ WALIZKI I POŻYCZ NA BILECIK DO LONDYNU LUB DUBLINA, W POLSCE JUŻ NIC NIE OSIĄGNIESZ!
TO JUŻ KONIEC, NA FORUM KAŻDY MOŻE PISAĆ I WYMYŚLAĆ NIE STWORZONE HISTORIE!!! TWOJA HISTORIA ZAPISAŁA SIĘ CIEMNYMI PLAMAMI W POLSCE , NO ALE W LONDYNIE POTRZEBUJĄ JESZCZE DO CZYSZCZENIA TOALET NA PRZYKŁAD NA VICTORIA STATION LUB INNYCH MIEJSCACH TEGO POZIOMU , OCZYWIŚCIE TWOJEGO POZIOMU!!
ŻYCZĘ MIŁYCH WARUNKÓW PRACY , OD CZEGOŚ NALEŻY ZACZĄĆ ABY ZMIENIĆ TOK MYŚLENIA!!!
stavpol
-
Jakub Durczak
- Małomówny

STAVPOL pisze:KAZEK PRYZNAJ SIĘ! ŻE MASZ PROBLEMY FINANSOWE!!!!!
...uważaj, żebyś ty nie skończył na Victoria Station.
Wiesz, zima idzie !!!
DO STAVPOL
DO STAVPOL
Widzę, że nie pojąłeś zasad pisania na forum i za każdym razem pokazujesz swoje słabe strony, a może strach, bo właśnie używanie dużych liter oznacza to, że krzyczysz. A kto krzyczy? Odpowiem Ci na to pytanie. Zawsze krzyczy ten, kto się boi.
Mam też radę dla Ciebie, może zajmij się pisaniem bajek, bo w tym jesteś dobry.
Widzę, że nie pojąłeś zasad pisania na forum i za każdym razem pokazujesz swoje słabe strony, a może strach, bo właśnie używanie dużych liter oznacza to, że krzyczysz. A kto krzyczy? Odpowiem Ci na to pytanie. Zawsze krzyczy ten, kto się boi.
Mam też radę dla Ciebie, może zajmij się pisaniem bajek, bo w tym jesteś dobry.
Kazek
Mam pytanie do Pana.STAVPOL pisze:KAZEK PRYZNAJ SIĘ! ŻE MASZ PROBLEMY FINANSOWE!!!!!
Pisał Pan wcześniej, że sprzedaje Pan około 350 okien / miesiąc w zimie. Jak rozumiem sprzedaje je Pan w Słowacji. I tu pojawia się moje pytanie.
Ilu klientom mówi Pan, że te okna są wyprodukowane w POLSCE przez firmę X. Czy robi to Pan jak większość dilerów na Słowacji, że zrywa wszelkie folie które mogłyby świadczyć o pochodzeniu polskim??
Gratuluję Panu ilości!!! Ale prosze Pana, trudności to ja znam tylko od nich uciekłem bo miałem inne wyjście. I proszę wypowiadac siegrzeczniej bo w czytając Pańskie posty ... ah szkoda pisać.STAVPOL pisze:Panie Bobik! Czy jak tam pan się zwie,dlaczego pan się wypowiada na nie znane sobie trudności ,skoro pan ma okienka w 10 dni!? Jeżeli u pana jest wszystko o.k. 347 szt. ??? we wrześniu!!??
My mamy tyle w styczniu i lutym!!!!
Jak zawsze najlepszy 
Do Gość
Do Gość
Zgadzam się z Tobą, że poziom dyskusji na forum bywa niski, ale gdybyś dokładnie czytał wypowiedzi to nie pisałbyś tego typu uwag. Zabierając zdanie w tej dyskusji swoim sformułowaniem wrzuciłeś wszystkich do jednego worka, z czym ja osobiście się nie zgadzam. Mógłbym nawet napisać, że to raczej Tobie, słoma z butów wystaje.
Zgadzam się z Tobą, że poziom dyskusji na forum bywa niski, ale gdybyś dokładnie czytał wypowiedzi to nie pisałbyś tego typu uwag. Zabierając zdanie w tej dyskusji swoim sformułowaniem wrzuciłeś wszystkich do jednego worka, z czym ja osobiście się nie zgadzam. Mógłbym nawet napisać, że to raczej Tobie, słoma z butów wystaje.
Kazek
witam.bobik pisze:Nie klep głupot. Niezadowolenie klientów powstaje z nieumiejętności przewidzenia dostawy przez producenta albo złego przewidzenia terminu tej dostawy.
witam.bobik pisze:Nie klep głupot. Niezadowolenie klientów powstaje z nieumiejętności przewidzenia dostawy przez producenta albo złego przewidzenia terminu tej dostawy.
oj ostro ostroSTAVPOL pisze:KAZEK PRYZNAJ SIĘ! ŻE MASZ PROBLEMY FINANSOWE!!!!!
polecam lekturę tych postów waszym klientom
może wtedy nie być 350 sztuk na m-c
troszkę kultury nie zaszkodzi i miło się będzie dyskutowło
pozdrawiam