Look 2000 program do okien
-
Wodowstrade
- Czytelnik

- Kontakt:
Look 2000 program do okien
Wiele firm posiada programy , które leżą w szufladzie. Nigdy ich nikt mie wdrożył . Urzędowski kupił program , który został wdrożony w zeszłym roku w miesiąc . Informacje przeczytacie po Polsku na stronie http://www.3e-look.de . Trzeba kliknąć na polską flgę . Czu ktoś też jest zadowolony ze swojego programu ?
-
Wodowstrade
- Czytelnik

- Kontakt:
być dobrym
Program jest numer jeden w Europie . Proszę poczytać na stronie . Jest to program dla bardzo dużych firm . A wdrożenie odstawowych danych robią w miesiąc . Kpina to są prgramy , które leżą w szufladach i nigdy nie będą wdrożone albo są wdrażana za pomocą danych skradzionych w innych firmach. Moja wypowiedź nie dotyczy polskich produktów . Chcę tylko dodać , że pytałem osoby zadowolone a nie sprzedawców , którzy boją się krytyki i zaraz przystępują do ataku . Co ciekawe firma 3E Datentechnik urządza wycieczkę do kogoś za granicą kto pracuje na takim programi i pokazuje jak to działa .
Używany przeze mnie program nie leży w szufadzie. Wręcz przeciwnie.
Jakoś nie odpowiedziałeś na moje pytania...
Strona tej firmy jest po prostu denna. Takie coś w przypadku firmy informatyczniej świadczy wręcz o zacofaniu technologicznym. Mam nadzieję, że produkt sztandarowy jest chociaż trochę lepszy.
Przy okazji wytłumacz mi twoje przechwałki:
Od razu mówię, że nie zajmuję się sprzedażą programów dla firm okiennych i poza tym jestem zadowolony z używanego produktu. Świadomie nie podaję jaki to program.
Jakoś nie odpowiedziałeś na moje pytania...
Strona tej firmy jest po prostu denna. Takie coś w przypadku firmy informatyczniej świadczy wręcz o zacofaniu technologicznym. Mam nadzieję, że produkt sztandarowy jest chociaż trochę lepszy.
Przy okazji wytłumacz mi twoje przechwałki:
w zestawieniu z opisem ze strony www:Jest to program dla bardzo dużych firm
Wnioskuję z tego, że wg ciebie firma posiadająca 2 komputery jest naprawdę dużaotrzymanie 2 do 5 licencji użytkownika
Od razu mówię, że nie zajmuję się sprzedażą programów dla firm okiennych i poza tym jestem zadowolony z używanego produktu. Świadomie nie podaję jaki to program.
Fantastyczne było wdrożenie Urzedowskiego.
Zostali wybrani najwięksi delarzy i dostali propozycje nie do odrzucenia: albo wydasz parę zł albo....
Te złote to oczywiscie tysiące.
Programy do wyceny okien są tak dobre jak bazy danych do nich.
Rzadko uzupełniana baza danych kładzie kazdy program.
Znam firmę jedną z największych w Polsce która działa na poczciwym Stolkadzie i jest bardzo dobrze, bo bazy są na bieżąco uzupełniane.
Oczywiście by pracować na programach okiennych trzeba jeszcze wiedzieć jak jest okno, które chcemy wyliczyć, skonstruowane by nie liczyć głupot.
A nawiasem mówiąc, jeszce dwa lata temu fira Urzędowski posługiwała się fantastycznym cennikiem rastrowym, który był prosty jak konstrukcja cepa i za pomoca którego prosty dealer mógł sporzadzic 95% wycen samodzielnie i bezbłędnie.
Jednak w firmie tej nie obserwuje sie rynku, święcie wierząc we własną mądrość i nieomylność.
Zostali wybrani najwięksi delarzy i dostali propozycje nie do odrzucenia: albo wydasz parę zł albo....
Te złote to oczywiscie tysiące.
Programy do wyceny okien są tak dobre jak bazy danych do nich.
Rzadko uzupełniana baza danych kładzie kazdy program.
Znam firmę jedną z największych w Polsce która działa na poczciwym Stolkadzie i jest bardzo dobrze, bo bazy są na bieżąco uzupełniane.
Oczywiście by pracować na programach okiennych trzeba jeszcze wiedzieć jak jest okno, które chcemy wyliczyć, skonstruowane by nie liczyć głupot.
A nawiasem mówiąc, jeszce dwa lata temu fira Urzędowski posługiwała się fantastycznym cennikiem rastrowym, który był prosty jak konstrukcja cepa i za pomoca którego prosty dealer mógł sporzadzic 95% wycen samodzielnie i bezbłędnie.
Jednak w firmie tej nie obserwuje sie rynku, święcie wierząc we własną mądrość i nieomylność.
-
Wodowstrade
- Czytelnik

- Kontakt:
dobre czy złe
Znam również firmy , które pracują na Stolkadzie . Znam Stolcada od 8 do 12 . Fajnie , że nie piszesz nazwy programu bo zaraz włączą się do dyskusji sprzedawcy programów . Ja zbieram opinię sam dla siebie . Program w/w pracuje w największej firmie pcv we Farncji . Zaklady mają we farncji i w Hiszpani i wszystko działa na jednym programie . Również obsługa maszyn i biura handlowe. Może faktycznie Stolcad jest najlepszy ? Znam wlaśnie firmę , ktora pracuje na stolcadzie a w szufladzie ma znany program za grube pieniądze . Może ktoś wypowie się od Urzędowskiego z pionu technicznego ? W tym przyopadku nie mam ochoty na przejawiane agresji - agresja - 0 jak powiedzial Albercik . A co do strony internetowej to wszystkie firmy sprzedające oprogramowanie mają denne strony . Również Stolcad . A zachodnie firmy nie inwestują w polski rynek , sprzedają dyskietkę z programem i znikają .
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Nie wiem jak daleko siega Look w Urzedowskim, ale wiem jak dlugo szedl od 3De do dealerow i na pewno nie byl to miesiac... . I jak marnie spelnai swoja role. Ale bardziej wina w tym lezy po stronie uzbrajajacych program i rozlozystosci oferty jaka ma objac program.
Cena licencji - tez nie wiem przez kogo tak wysoce narzucana - to wielki minus ograniczajacy popularnosc tego programu.
Od strony uzytkowej - nie moge powiedziec by Look byl szczytam marzen. Moze jeszcze bedzie dane mi sie o tym przekonac i zmienic zdanie.
Cena licencji - tez nie wiem przez kogo tak wysoce narzucana - to wielki minus ograniczajacy popularnosc tego programu.
Od strony uzytkowej - nie moge powiedziec by Look byl szczytam marzen. Moze jeszcze bedzie dane mi sie o tym przekonac i zmienic zdanie.
jesli juz to look Dynamic...
Chcialbym zdemaskowac pana Wodowstrade...
Otóż na stronie http://www.3e-look.de/ nie ma informacji o programie look 2000 (jest to poprzednia wersja softu), aktualnie program nosi nazwe look Dynamic, look Select i look ReSales (rózne wersje)...
Po klikniecia na menu po prawej stronie na "3E-International" i wybraniu "3E Polen" wyświetla się nam kto tak naprawdę jest polski przedstawicielem firmy 3E... I nie jest nim na pewno osoba która podaje się jako "Wodowstrade" a podpisująca się na stronie http://www.3e-look.com/ jako pan Sebastian Koza... (adres ze stopki postu pana Wodowstrade) jest stroną nieaktualna - mało tego - jeżeli pan Wodowstrade podaje się za sprzedawcę oprogramowania look 2000 to śmiem twierdzić że robi to niezgodnie z prawem... Pirat ?? Hmmm.. odpowiedzcie sobie sami...
Otóż na stronie http://www.3e-look.de/ nie ma informacji o programie look 2000 (jest to poprzednia wersja softu), aktualnie program nosi nazwe look Dynamic, look Select i look ReSales (rózne wersje)...
Po klikniecia na menu po prawej stronie na "3E-International" i wybraniu "3E Polen" wyświetla się nam kto tak naprawdę jest polski przedstawicielem firmy 3E... I nie jest nim na pewno osoba która podaje się jako "Wodowstrade" a podpisująca się na stronie http://www.3e-look.com/ jako pan Sebastian Koza... (adres ze stopki postu pana Wodowstrade) jest stroną nieaktualna - mało tego - jeżeli pan Wodowstrade podaje się za sprzedawcę oprogramowania look 2000 to śmiem twierdzić że robi to niezgodnie z prawem... Pirat ?? Hmmm.. odpowiedzcie sobie sami...
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Demaskowanie, piraci, szpiedzy..
Ciekawe, bo nie popieram podszywanie sie pod potencjalnego klienta. Mysle ze idea tego forum jest wymiana doswiadczen a nie obrzucanie sie blotem - co niestety najczesciej tu widac.
Odnosnie Looka - jako uzytkownik ktory mial przyjemnosc go uzywac w segmencie sporzadzania kalkulacji moge powiedziec ze widzialem przyjazniejsze uzytkownikowi programy : chocby proste WH Okna, Easy Win czy stary poczciwy Stolcad.
Moje zdanie odnosi sie jednak zakresu uzywania "koncowek dealerskich" - i tak jak pisalem - Look w moim przypadku jest zdecydowanie ZA DROGI.
Ciekawe, bo nie popieram podszywanie sie pod potencjalnego klienta. Mysle ze idea tego forum jest wymiana doswiadczen a nie obrzucanie sie blotem - co niestety najczesciej tu widac.
Odnosnie Looka - jako uzytkownik ktory mial przyjemnosc go uzywac w segmencie sporzadzania kalkulacji moge powiedziec ze widzialem przyjazniejsze uzytkownikowi programy : chocby proste WH Okna, Easy Win czy stary poczciwy Stolcad.
Moje zdanie odnosi sie jednak zakresu uzywania "koncowek dealerskich" - i tak jak pisalem - Look w moim przypadku jest zdecydowanie ZA DROGI.