Budma 2006
Budma 2006
Witam i pozdrawiam Wszystkich Okniarzy. Z moich informacji wynika że bardzo mało firm będzie sie wystawiać w Poznaniu. Może ktoś jest bardziej poinformowany, bo Budma już za pasem.
Re: Budma 2006
Здравствуйте, коллеги.profilek pisze:Witam i pozdrawiam Wszystkich Okniarzy. Z moich informacji wynika że bardzo mało firm będzie sie wystawiać w Poznaniu. Może ktoś jest bardziej poinformowany, bo Budma już za pasem.
Четыре года подряд ездил на BUDMA. C каждым годом выставка становится слабей. Надо было год отдохнуть, как и собирались.
Извиняюсь за русский язык. Читаю и понимаю по-польски хорошо, писать не могу.
г. Брест, Беларусь
Od Redakcji
Tłumaczenie powyższego tekstu, prosimy wybaczyć niedokładność
" Witam Koledzy.
Od 4 lat jeżdżę na BUDMĘ. Z każdym rokiem targi są coraz słabsze... Można było rok odpocząć – tak więc zrobiłem. Przepraszam za język rosyjski. Dobrze czytam i rozumiem po polsku – lecz pisać nie potrafię"
BrestProf
Re: Budma 2006
Jura pisze:Здравствуйте, коллеги.profilek pisze:Witam i pozdrawiam Wszystkich Okniarzy. Z moich informacji wynika że bardzo mało firm będzie sie wystawiać w Poznaniu. Może ktoś jest bardziej poinformowany, bo Budma już za pasem.
Четыре года подряд ездил на BUDMA. C каждым годом выставка становится слабей. Надо было год отдохнуть, как и собирались.
Извиняюсь за русский язык. Читаю и понимаю по-польски хорошо, писать не могу.
г. Брест, Беларусь
Od Redakcji
Tłumaczenie powyższego tekstu, prosimy wybaczyć niedokładność(
gdyby ktoś znał dobrze rosyjski to może podrzuci wierniejsze tłumaczenie)
" Witam Koledzy.
Od 4 lat jeżdżę na BUDMĘ. Z każdym rokiem targi są coraz słabsze... Można było rok odpocząć – tak więc zrobiłem. Przepraszam za język rosyjski. Dobrze czytam i rozumiem po polsku – lecz pisać nie potrafię"
Ty Jurek ty jesteś rusek jak ja wietnamczyk, nie trzeba być tłumaczem wystarczy "wydierżt atiestat zriełosti po russkomu jazyku" sory że nie cyrylicą i już widać urodowitego rosjanoina błedy.
Jak coćby ten że Ty rozmiesz i mówisz po polski, a rosjanie rozumieją i mówią po ( dopełniacz komu czemu się przyglądam?) polskomu jazyku.
Czy jakoś , byle w dopełniaczu.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"