EKO-OKNA KONTRATAKUJĄ

Kazek
Czytelnik
Czytelnik

EKO-OKNA KONTRATAKUJĄ

Post autor: Kazek »

Profil Brügmann 3kom. 73mm, okucie Roto NT, szyba1,1. Cena netto O34 - 334 zł.
Czy ktoś mi może potwierdzić tą informację?
[/b]
Kazek

oknoAD

melvin
Małomówny
Małomówny

Post autor: melvin »

no to dopiero rewelka; pogratulować wpasowania się w panujące trendy marketingowe. cena, cena, cena.....
a tak na marginesie, to ciekaw jestem kiedy magiczna kwota spadnie poniżej 300 pln. i kto sie okaże takim łaskawcą? jak myślicie?

pozdrawiam
Edmund
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Edmund »

co to za halooo,
W dobroplascie są firmy które kupują 034 Avantgarde po 299,- prawdopodobnie dają taką ofertę firmom przechodzącym z konkurencji no i wokońcu jest to 70mm i pięć komór ale dodzwonic się trudno, ciekawe kto następny sie wychyli ... :lol:
pomocnik
Małomówny
Małomówny

Post autor: pomocnik »

299 zł na pewno?
może to jakaś plotka?
Jaroslaw Andrzej
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: Jaroslaw Andrzej »

hmmm.....a w pewnym pismie branzowym fachowcy od wszystkich elementow z ktorych sklada sie okno (i nie tylko ono ale tez rentownosc zakladu produkcyjnego) wyliczyli bardzo dokladnie iz nie powinno O-34 kosztowac mniej niz 450 netto w zakupie u producenta.
I sadze ze nie ma czym sie egzaltowac - obnizanie ceny albo odbywa sie kosztem jakosci wyrobu finalnego albo wczesniej czy pozniej klopotami finansowymi producenta.
Trzeba przetrwac ale nie za wszelka cene
hmmm.....od 10 lat w branzy
Edmund
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Edmund »

Jareczku masz dużo pieniędzy skoro chcesz przepłacać i kupywać 034 po 450,- ja wolę zarobić na oknach bo w końcu o to chodzi

faxpol
Czytelnik
Czytelnik

to prawda

Post autor: faxpol »

Z ceną 299,- za 034 w Dobroplascie to prawda! Jestem odbiorcą nowym odbiorcą z tej fabryki i dostałem bardzo korzystną ofertę, w tym 299,- netto na 034. Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam
Aneta
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Aneta »

chyba oszaleliscie z tą cena! a okna ktore ponoc kupujecie po 299 to lepiej sprawdzic czy maja wzmocnienia i okucia :lol: TO NEPRAWDA 034 Z CENA 340TO OK.Poza tym Brugmann juz sie z cena wypalił jest drozszy od VEKI 5 KOM.avantgarde jest dobrym i tanim profilem na dodatek zaokraglona jak VIP Z! A KTO IDZIE NA ILOSC A NIE NA JAKOS SPRZEDAJAC PO KOSZTACH TO DLUGO MU KARIERY NIE WRÓZE!!! POZDRAWIAM
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

nie ma się co podniecać cenami supern extra itp.. Ta wiadomość jesst dobra tylko dla tych co posiadają własny sklad magazynowy i kupią kilkaset okienek na zapas. Zapewne w normalnych warunkach uda się sprzedać poza sezonem góra 50-100 okien /punkt/miesiąc W kwietniu ceny wrócą do norm. Poza tym w końcu nie będzie trezba odzyskiwać watu. Kupię okno za 150 złm+ VAT22% = 33 zł VAT sprzedam po 600 + VAT 7% = 42 zł. Uff nareszcię będę płacił VAT :lol: :lol: :lol:

Czekam kiedy któryś z producentów padajacych na pysk zgłosi do ochrony że konkurencja sprzedaje w cenach dumpingowych. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ponoć niektórzy producenci oprócz niskich cen dodatkowo do okien w komplecie dostarczaja dodatkowo
1. okucie zamienne,
2. 200 mll kosmofenu,
3. 3,5 kg blachy - do wykonania wzmocnienia
4. argon w aerozolu do napełnienia pakietów.
Acha i jescze abonament na telefon służący komunikacji z producentem (wartość 300 zł do każdego okna) i biurem obsługi reklamacji
Jeśli ktoś już jest szczęśliwym posiadaczem takiego zestawu to proszę o wiadomość. W śród osób które odpowiedzą rozlosuję zestaw środków uspokajających.
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

PS powyższe proszę nie odnosić do ekookien o których mam jak najlepsze zdanie (zwłaszcza serwis stawiam na 1 miejscu)-lecz do postu ANETY która był przerażona ceną 299 zł - osobiście odbieram średnio dziennie od firmy D.. 4 faxy z ofertą ceny - każdy fax z innym rabatem :lol: ponieważ do wyścigu właczył się rąbień i pozostali uczestnicy wyścigu toteż cena 150 zł kto wie może jeszcze w tym roku ??
Aneta
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Aneta »

Witam Cie Kolego :lol: Ja tez odbieram faxy od D... ale to sa 2 faxy na 2 tygodnie.ja k jestes ich stalym odbiorcą i duzo bierzesz to nie skacza ci z cenami tylko dostaniesz duzy zajeb... rabat i kosisz!!! pozdrawiam
Spahis
Rozgadany
Rozgadany

Re: EKO-OKNA KONTRATAKUJĄ

Post autor: Spahis »

Kazek pisze:Profil Brügmann 3kom. 73mm, okucie Roto NT, szyba1,1. Cena netto O34 - 334 zł.
Czy ktoś mi może potwierdzić tą informację?
[/b]
Zaatakujcie sieć sprzedaży OKNO-PLAST Rąbień - dobrze płacą !!! Taką ceną zmiażdżycie ich :!: :!: :!:
Nie dadzą rady na Gealanie - ledwo co się uchronili od podwyżki z tą manianą z Aluplastem. :idea: :idea: :idea:
Będzie wesoło :lol:
aleksander50
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

EKO-OKNA KONTRATAKUJĄ

Post autor: aleksander50 »

No i jest nowy rekord świata 147,20 ????? zł ????? :shock: :oops: za O34 www.okna-majewski.pl
maggregor
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: maggregor »

147,20 euro robienie z kogo idioty chyba z samych siebie brzydko
MAJEWSKI brzydko
ODPOWIEDZ