MARGO CO TO ZA WYNALAZEK
MARGO CO TO ZA WYNALAZEK
Witam forumowiczów mam pytanie Firma Margo chyba z Będzina co to za wynalazek dają ogłoszeniana głównej stronie oknonetu w giełdzie pracy
ZNA ICH KTOŚ? Czy to jakieś nowe przekrety w branży?
ZNA ICH KTOŚ? Czy to jakieś nowe przekrety w branży?
maggregor pisze:To faktycznie dealer ale aprel z tym idealizowaniem to mocno przesadziłeś
Lepiej być dobrym dealerem, z którym każdy się liczy niż byle jakim producentem pomiatanym przez wszystkich.. Nie pisałem, że jest idealny tylko uczciwy...
maggregor pisze:chyba że wychwalasz sam siebie
To mnie nie dziwi, dysponując kilkunastoma ekipami monterskimi czas oczekiwania na montaż wynosił ponad 4 tygodnie. Większość ludzi z branży zna problem niedostatku dobrych montażystów w sezonie, chyba, że bierzesz Ziutka spod budki do pomocymaggregor pisze:z tego co wiem to ta firma ciągle poszkuje montżystów
maggregor pisze:a dostawców zmienia średnio
dziesięć razy w roku .
Ja również...pozdrawiam MAGGREGOR
Cześć tu MARGO
Powiem Wam kim jesteśmy. Jedną z największych sieci sprzedaży okien jeżeli nie największą. W tej chwili posiadamy 9 profesjonalnych biur sprzedaży, wkrótce otwarcie kolejnych 5 biur. Sprzedajemy uczciwie i nie zmieniamy dostawców jak rękawiczki tak jak sugerujecie. Nie ukrywam jednak, że wobec fabryk mamy bardzo duże wymagania i współpraca możliwa jest tylko z tą, która tym wymaganiom bęzie w stanie podołać. Nieustanne poszukiwanie nowych ekip monterskich to nic innego jak tylko efekt intensywnego rozwoju. Mamy 20 profesjonalnych ekip montażowych i 6 tygodni termin realizacji - o czym to świadczy?
Myślę, że Wasze spekulacje na temat "wynalazków" w naszym wypadku są zbyteczne.
Pozdrawiam.
Powiem Wam kim jesteśmy. Jedną z największych sieci sprzedaży okien jeżeli nie największą. W tej chwili posiadamy 9 profesjonalnych biur sprzedaży, wkrótce otwarcie kolejnych 5 biur. Sprzedajemy uczciwie i nie zmieniamy dostawców jak rękawiczki tak jak sugerujecie. Nie ukrywam jednak, że wobec fabryk mamy bardzo duże wymagania i współpraca możliwa jest tylko z tą, która tym wymaganiom bęzie w stanie podołać. Nieustanne poszukiwanie nowych ekip monterskich to nic innego jak tylko efekt intensywnego rozwoju. Mamy 20 profesjonalnych ekip montażowych i 6 tygodni termin realizacji - o czym to świadczy?
Myślę, że Wasze spekulacje na temat "wynalazków" w naszym wypadku są zbyteczne.
Pozdrawiam.
Nie będę wdawał się z tobą w dyskusję bo piszesz mądrze ale bzdury
tak się składa że ja wiem co piszę a ty piszesz to w co chciał byś
wierzyć firma na prawdę nie jest warta czasu na pisanie a o uczciwości
porozmawiaj właśnie z montażystami kilkoma nie kilkunastoma
którzy jeszcze nie mają zapłacone za montaże wykonane w 2005r
pozdrawiam MAGGREGOR
tak się składa że ja wiem co piszę a ty piszesz to w co chciał byś
wierzyć firma na prawdę nie jest warta czasu na pisanie a o uczciwości
porozmawiaj właśnie z montażystami kilkoma nie kilkunastoma
którzy jeszcze nie mają zapłacone za montaże wykonane w 2005r
pozdrawiam MAGGREGOR
aprel pisze:W pełni potwierdzamMARGO pisze:... Nikomu nigdy nie zalegaliśmy ani jednej złotówki...![]()
![]()
![]()
jeden z dostawców
Faktycznie kur...a niezwykłe, płacą za to co dostali na krechę, sensacja!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Napisz o tym w "Wyborczej" - artykuł sponsorowany.
Do pozostałych forumowiczów - czy to coś niezwykłego że dealerzy płacą?
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"