potrzebuję iformacji o OKNA DRZWI MAJEWSKI
potrzebuję iformacji o OKNA DRZWI MAJEWSKI
Chciałbym zacząć z nimi współpracę ale potrzebuję konkretnej opini kogoś kto albo z nimi współpracuje, albo współpracował :lol:
konkretnego ok. Dostałem fax, super ceny i w ogóle, więc się skusiłem i zamówiłem serie próbną 6 szt. elita 5-komór.Transport w terminie nie powiem gotowizna oczywiście za całość. Moi montażyści niosą okna dwuskrzydłowe i pierwsze zaskoczenie(okna pozamykane)lecą skrzydła, normalnie się otwierają. jakoś donieśli więc zaczynamy oglądać:
1 niedofrezowane zgrzewy
2 zgrzewy uszczelek tragedia, nożyk i naprzód
3okucia jakoś niekompletne
4zaczepy nie podokręcane, niby winkhaus ale nie do końca(wkońcu handlowałem z DACO i wiem jak wyglądz autopilot)
ale najlepsza to waga tych 5-komorówek, leciutkie jak piórko więc chyba oszczędzają na wzmocnieniach(folia aluminiowa- żart),ale serio takie samo okno 3-komorowe innej firmy 30-40% cięższe.
nie wiem czy nie przetne sobie profila (bo jeszcze mi jedno zostało) i zobacze co jest w środku, a może wyślę do itb do ekspertyzy wkońcu wydali im atest.
także powodzenia, pozdrawiam.
1 niedofrezowane zgrzewy
2 zgrzewy uszczelek tragedia, nożyk i naprzód
3okucia jakoś niekompletne
4zaczepy nie podokręcane, niby winkhaus ale nie do końca(wkońcu handlowałem z DACO i wiem jak wyglądz autopilot)
ale najlepsza to waga tych 5-komorówek, leciutkie jak piórko więc chyba oszczędzają na wzmocnieniach(folia aluminiowa- żart),ale serio takie samo okno 3-komorowe innej firmy 30-40% cięższe.
nie wiem czy nie przetne sobie profila (bo jeszcze mi jedno zostało) i zobacze co jest w środku, a może wyślę do itb do ekspertyzy wkońcu wydali im atest.
także powodzenia, pozdrawiam.
a z mojego skromnego pkt. siedzenia powiem tak:
fabryka okna drzwi majewski to dobra cena lecz co do jakości to mam wątpliwości
choć pracują na dobrym profilu, z wykonaniem mają wielkie problemy---- podobno cały czas nad tym pracują
ale co tu dużo mówić!!! chłopaki sie rozwijają
-ciekawe jak długo jeszcze ale sie rozwijają
fabryka okna drzwi majewski to dobra cena lecz co do jakości to mam wątpliwości
choć pracują na dobrym profilu, z wykonaniem mają wielkie problemy---- podobno cały czas nad tym pracują
ale co tu dużo mówić!!! chłopaki sie rozwijają
-ciekawe jak długo jeszcze ale sie rozwijają
dzięki za opinie.
chyba są sprawdzone bo spotkałem się we Wrocławiu ze znajomym który handlował z Majewskim ok 1,5 roku temu i potwierdził te opinie, chociaż mówił że wcześniej było znacznie lepiej, ale przyszła Norma 2000 i wywali swoich handlowców, zaczęli olewać dotychczasowych kontrahentów i się wszystko posypało, jakość, terminy, itp.
pozdrawiam i zachęcam do wpisywania kolejnych opini.
chyba są sprawdzone bo spotkałem się we Wrocławiu ze znajomym który handlował z Majewskim ok 1,5 roku temu i potwierdził te opinie, chociaż mówił że wcześniej było znacznie lepiej, ale przyszła Norma 2000 i wywali swoich handlowców, zaczęli olewać dotychczasowych kontrahentów i się wszystko posypało, jakość, terminy, itp.
pozdrawiam i zachęcam do wpisywania kolejnych opini.