Drzwi Porta

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Drzwi Porta

Post autor: DAREK 13 »

Drzwi tej firmy mają ustaloną wysoką renomę, ale jak u każdego czasami trfia się feler.

Czy któremuś z kolegów uznano reklamację, czy zwyczajowo nie.
Jeśli tak to proszę o kilka słów czego dotyczyła.

oknoAD

PREZES 80
Małomówny
Małomówny

Post autor: PREZES 80 »

Coś mało tych uznanych. Ja osobiście też niestety nie mam takowych, bo np. przykręciłem klamkę ;-). Kto handluje Portą ten wie o co chodzi.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

Dla mnie to są typowe działania monopolistyczne. Karta gwarancyjna napisana tak, że jak bedzie coś nie tak z produktem to i tak montażyści czegos nie dopilnuja i... PO GWARANCJI.
Cena może i zadowalająca ale... termin rozwala. Nie da się zrobić remonty w 4 tygodnie, bo co czekamy na drzwi. Łazienka za 15 tyś. gotowa, kuchnia za drugie tyle gotowa. TYLKO BRAKUJE DROBNEGO SZCZEGÓŁU ...drzwi porta.
A co do renomy, to fakt jest. Wypracowana przez naście lat. Tylko pytanie jaka bedzie za nastepne nascie. MYŚLE, ŻE WŁAŚCICIELI G... TO OBCHODZI ONI SWOJE ZAROBILI I JAK BĘDZIE SZŁO W DÓŁ TO BEDZIE TO G... OBCHODZIŁO.

Mam nadzieje że niedługo znajdzie się firma, która powioli zacznie gryźć rynek. Ten kto da termin realizacji 4 tygodnie pewne w sezonie wygra w następnych latach.

Już ne wspomne o wymianie samych drzwi. Cztery tygodnie produkcja, a za nastepne dwa montaż - TO JEST NIE DO ZAAKCEPTOWANIA DLA KLIENA DETALICZNEGO.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY. ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO.
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

na dolnym śląsku prężnie działa door-pol. ceny przyzwoite, jakość nie najgorsza, zapewniają transport, a i z terminami nie przesadzają. dosyć pozytywnie nastawieni do klienta. to oczywiście moja subiektywna opinia.
pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ