CO SIE DZIEJE Z NORMA STYL Z GLIWIC
CO SIE DZIEJE Z NORMA STYL Z GLIWIC
JESTEM DOSTAWCA TEJ FIRMY . NIE WIEM CO SIE DZIEJE Z TA FIRMA . ZALEGA MI ZA TOWAR JUZ PRAWIE 2 MIESIĄCE . A NOWY TOWAR NON STOP DOWOŻE . PROSZE O INFORMACJE ZAINTERESOWANYCH . DZIĘKUJE .
Jak ktoś tanio sprzedaje okna. To zalega u dostawcy. Przekrecili już niejedną firmę ( napewno jedną). Prawdziwą NORMĘ ale 2000 z Częstochowy. Firma już nie istnieje a długi zostały. Dzieki takim dostawcą jak ty, takie firmy jak Norma Styl egzystują. A jak bedzie cienko to się zwiną i zostawią cie z długami. Właściciel Norma Styl na siebie nie ma nic. A jeździ nowym Audi A6 za dobre pieniadze. Ma udziały w innych interesach... oczywiście nie na siebie. Także uważaj.
Nie wiem co od ciebie bierze i ile ci jest winien, ale radzę SZYBKIE DZIAŁANIE. Bo później moze być za późno.
Nie wiem co od ciebie bierze i ile ci jest winien, ale radzę SZYBKIE DZIAŁANIE. Bo później moze być za późno.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY. ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO.
No cóż!
Zawirowania rynkowe czasami powodują że nikt nie wie o co chodzi. podejrzewam również, że i tak nikt wiedzieć nie będzie 
Firma Norma Styl to pozostałość po "wielkiej", "potężnej" Fabryce okien Norma 2000, która w rzeczy samej gabarytowo wcale nie była taka olśniewająca
. Czego więc można się spodziewać po normie styl z Zabrza?
chyba tego samego co po Normie 2000 z Częstochowy
Wszystkim współpracującym z normą styl życze dużo szczęścia.
Firma Norma Styl to pozostałość po "wielkiej", "potężnej" Fabryce okien Norma 2000, która w rzeczy samej gabarytowo wcale nie była taka olśniewająca
chyba tego samego co po Normie 2000 z Częstochowy
Wszystkim współpracującym z normą styl życze dużo szczęścia.
Re: CO SIE DZIEJE Z NORMA STYL Z GLIWIC
JESTEM DOSTAWCA TEJ FIRMY . NIE WIEM CO SIE DZIEJE Z TA FIRMA . ZALEGA MI ZA TOWAR JUZ PRAWIE 2 MIESIĄCE . A NOWY TOWAR NON STOP DOWOŻE .
...ty chyba nie piszesz tego na poważnie ale jeśli tak to G...PI jesteś
...ty chyba nie piszesz tego na poważnie ale jeśli tak to G...PI jesteś
jawaryn 
Witam
Ciekaw jestem kto następny znajdzie się na celowniku (czytaj będzie taki naiwny), ze zdecyduje się na współpracę z panem K. Firma Majewski straciła ostatnio sporo pieniążków i miała okazję się przekonać jak dobrze wygląda "długofalowa" polityka marketingowa Normy Styl. Złote góry obiecana, a zostaje towar, za który nikt nie kwapi się zapłacić. I teraz sytuacja wygląda tak, ze producent ma zadyszke, a dealer śmieje mu się w nos i szuka następnego naiwnego. I jak w naszej branży ma być normalnie ?
Pozdrawiam
P.s.
z tego co słyszałem, to Budvar dostarcza teraz towar Normie Styl. Ciekaw jestem jak długa i owocna będzie ta wspólpraca?
Ciekaw jestem kto następny znajdzie się na celowniku (czytaj będzie taki naiwny), ze zdecyduje się na współpracę z panem K. Firma Majewski straciła ostatnio sporo pieniążków i miała okazję się przekonać jak dobrze wygląda "długofalowa" polityka marketingowa Normy Styl. Złote góry obiecana, a zostaje towar, za który nikt nie kwapi się zapłacić. I teraz sytuacja wygląda tak, ze producent ma zadyszke, a dealer śmieje mu się w nos i szuka następnego naiwnego. I jak w naszej branży ma być normalnie ?
Pozdrawiam
P.s.
z tego co słyszałem, to Budvar dostarcza teraz towar Normie Styl. Ciekaw jestem jak długa i owocna będzie ta wspólpraca?
Szkoda mi tych dostawców którzy współpracuja z Normą Styl bo kiedys zostana bez niczego . To co mi są winni to jest kropla w morzu .
Mam nadzieje ze tak duze firmy jak Budvar , Varioplast nie popełnia tego błedu i nie wejda w współprace z ta upadajacym molochem.
Pozdrowienia dla prawdziwych okniarzy
Mam nadzieje ze ich bedzie coraz więcej.
Mam nadzieje ze tak duze firmy jak Budvar , Varioplast nie popełnia tego błedu i nie wejda w współprace z ta upadajacym molochem.
Pozdrowienia dla prawdziwych okniarzy
Mam nadzieje ze ich bedzie coraz więcej.
no ale ta sławetna firma rozsyła fajne foldery typu okno + montaż + parapety + coś tam jeszcze za 745 zł (o34) Psując rynek ale co gorsza napedzając nam za rok czy dwa setki klientów ktorych nikt nie obsłuży jak nie będzie firmy
Dlatego protest song właśnie w tym miejscu jest jak najbardziej wskazany
Dlatego protest song właśnie w tym miejscu jest jak najbardziej wskazany
Witam Forumowiczów !
Z pewną żenadą czytam powyższe posty dotyczące firmy Norma Styl z Gliwic. Samo branie udziału w tej dyskusji powoduje u mnie pewien dyskomfort moralny.
Natomiast czuję się w obowiązku sprostować krzywdzące mnie oraz mojego kontrahenta wypowiedzi.
Współpracuję z tą firmą od 10 miesięcy. W trakcie tego okresu nie zdarzyło ani razu aby zapłata za towar nie przyszła w terminie , ponadto profesjonalizm współpracy , organizacja i kultura (etyka biznesu) jest do nieosiągalna dla wielu firm nie tylko w tej branży.
Prosiłbym aby to forum nie było polem dla prywatnych gierek nieuczciwej konkurencji.
Pozdrawiam : Grzegorz Majewski
Z pewną żenadą czytam powyższe posty dotyczące firmy Norma Styl z Gliwic. Samo branie udziału w tej dyskusji powoduje u mnie pewien dyskomfort moralny.
Natomiast czuję się w obowiązku sprostować krzywdzące mnie oraz mojego kontrahenta wypowiedzi.
Współpracuję z tą firmą od 10 miesięcy. W trakcie tego okresu nie zdarzyło ani razu aby zapłata za towar nie przyszła w terminie , ponadto profesjonalizm współpracy , organizacja i kultura (etyka biznesu) jest do nieosiągalna dla wielu firm nie tylko w tej branży.
Prosiłbym aby to forum nie było polem dla prywatnych gierek nieuczciwej konkurencji.
Pozdrawiam : Grzegorz Majewski
Nic dodać, nic ująć.... tylko gdzie to wszystko jest?
...profesjonalizm współpracy , organizacja i kultura (etyka biznesu) w tej branży a pole dla prywatnych gierek nieuczciwej konkurencji.
chyba w wartości sprzedaży np. o34 z takim wyposażeniem na takich okuciach przez norme styl.
To gierki czy tylko zły sen
...profesjonalizm współpracy , organizacja i kultura (etyka biznesu) w tej branży a pole dla prywatnych gierek nieuczciwej konkurencji.
chyba w wartości sprzedaży np. o34 z takim wyposażeniem na takich okuciach przez norme styl.
To gierki czy tylko zły sen
tak słucham tego co ludzie piszą i zastanawiam się czy każdy z was choć raz pofatygował się zajrzeć do źródła. To co piszecie jest co najmniej śmieszne, każdy coś usłyszał, swoje dopowiedział i powstała niezła bajka!!!
Z tego co ja wiem to firm które się podszywają pod nazwę Norma, czy Styl, czy 2000 jest kilka jak nie kilkanaście. Dlatego powiem tak, radzę się zorientować z kim tak naprawdę współpracujecie, bo to że ktoś ma w nazwie Norma jeszcze nie oznacza że jest NIEUCZCIWY!
jeśli ktoś chce na ten temat podyskutować zapraszam
Z tego co ja wiem to firm które się podszywają pod nazwę Norma, czy Styl, czy 2000 jest kilka jak nie kilkanaście. Dlatego powiem tak, radzę się zorientować z kim tak naprawdę współpracujecie, bo to że ktoś ma w nazwie Norma jeszcze nie oznacza że jest NIEUCZCIWY!
jeśli ktoś chce na ten temat podyskutować zapraszam
norma 2000
Norma 2000 byla firma ok ktora robila dobre okna tylko ja takie gnidy jak obecna norma styl z gliwic wykonczyly- wtedy najwiekszy dealer Normy 2000, zreszta teraz probuja tego samego z innymi firmami (patrz Okna Majewski) to po prostu oszusci i kretacze. Nigdy nie placa za towar wiec nic dziwnego ze nareszcie maja problemy bo jak Norme 2000 wykonczyli to kto ich bedzie dalej kredytowal i okna za darmo dawal...................
gnidy nie gnidy
-po co te słowa?
Norma Normie nie równa
Norma z lewej Norma z prawej
mówmy o konkertach !!
albo rybki albo akwarium
Norm jest wiele
ale Norma Styl działająca i funkcjonująca ze strukturą sfustrowanych niekompetentnych, lecz jak im się wydaje bardzo kompetentnych moze troche bezwładnych pracowników--->jest tylko jedna!! i to właśnie ta
ale co tam, my i tak sobie poradzimy:)
jak to w slalomie
nigdy nie wiadomo kto wypadnie z trasy
tylko że my na tej płaszczyźnie nie musimy mieć wielkich furmanek z abs-em i nawigacją
więc chyba będzie nam łatwiej
bo ja tam wole mieć pracowników a nie sługusów
-po co te słowa?
Norma Normie nie równa
Norma z lewej Norma z prawej
mówmy o konkertach !!
albo rybki albo akwarium
Norm jest wiele
ale Norma Styl działająca i funkcjonująca ze strukturą sfustrowanych niekompetentnych, lecz jak im się wydaje bardzo kompetentnych moze troche bezwładnych pracowników--->jest tylko jedna!! i to właśnie ta
ale co tam, my i tak sobie poradzimy:)
jak to w slalomie
nigdy nie wiadomo kto wypadnie z trasy
tylko że my na tej płaszczyźnie nie musimy mieć wielkich furmanek z abs-em i nawigacją
więc chyba będzie nam łatwiej
bo ja tam wole mieć pracowników a nie sługusów
Czy uważasz za uczciwe zagrywki w stylureklamy : parapet za złotowkę (montaż 70 zł /mb
- sam sprawdzalem. Uważam ze takie nieuczciwe moralnie zagrywki w stosunku do klientow jest żenujace i mało etyczne. Mało etyczne jest również pracowanie w takim momencie w firmach robiących podobne "marketingowe" zagrywki. Zresztą - szkoda klawiatury - za rok pewno będzie nowa NORKA SPYL 2666
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! zauważyłem ostatnio że pod nazwą "norma styl" w gliwicach dziłają dwie firmy okienne-----> klienci się skarżą
reklamy wkoło a ..................
jedna drugiej warta
panowie może jakoś dojdziecie do porozumienia
może prowadźcie razem jedną?
czuje się znismaczony waszymi poczynaniami
prawie ten sam towar, a inne ceny
panowie!!! gdzie ten profesjonalizm??
a może profesjonalizm pozostawiliście w domu?
to zrozumie!!
......................pozdrawiam prawdziwych okniarzy!!!!!!!!! niech moc pozostanie z nami!!!
reklamy wkoło a ..................
jedna drugiej warta
panowie może jakoś dojdziecie do porozumienia
może prowadźcie razem jedną?
czuje się znismaczony waszymi poczynaniami
prawie ten sam towar, a inne ceny
panowie!!! gdzie ten profesjonalizm??
a może profesjonalizm pozostawiliście w domu?
to zrozumie!!
......................pozdrawiam prawdziwych okniarzy!!!!!!!!! niech moc pozostanie z nami!!!
Czy ta firma jeszcze istnieje tzn.Norma Styl ?
Coraz mniej reklamy na ryku jest od Normy Styl .
Czyzby jakies trudności finansowe ?
Moze ktoś sie wypowie z tej firmy.
Ciekawe kto jeszcze finansuje tę firmę swoimi wyrobami .
Ja wole sprzedawac do firm wypłacalnych .
Czyzby jakies trudności finansowe ?
Moze ktoś sie wypowie z tej firmy.
Ciekawe kto jeszcze finansuje tę firmę swoimi wyrobami .
Ja wole sprzedawac do firm wypłacalnych .
eh
co za nifart
byłem u klienta po panu z normy chyba "dyrektor" jakiś
aż uśmiech zagościł na mej twarzy
czyżbym chodził śladami tego samego pana pomiarowca??
balkopn mu się przesunoł o jakieś 10 cm w żelbetonowej plycie
ach
ale klient powiedział że pan był gwiazdą i miał dar mówienia
pozdrawiam pan pomiarowca
oby więcej takich w normie
co za nifart
byłem u klienta po panu z normy chyba "dyrektor" jakiś
aż uśmiech zagościł na mej twarzy
czyżbym chodził śladami tego samego pana pomiarowca??
balkopn mu się przesunoł o jakieś 10 cm w żelbetonowej plycie
ach
ale klient powiedział że pan był gwiazdą i miał dar mówienia
pozdrawiam pan pomiarowca
oby więcej takich w normie
Co do pomiarowców Normy Styl
Polaroid jezeli chodzi o pomiary to jest to normalne ponieważ Ci dobrzy dawno pozmieniali firmy .
To są szanowani goście na rynku i po nich takich wpadek nie było.
Dla mnie jest to proste jak ktos moze byc rewelacyjnym pomiarowcem jezeli nigdy nie był na montazu.
Mnie to cieszy ponieważ mam wiecej klientów po ich trafionych pomiarach.
A czy to juz koniec tej firmy ?
To są szanowani goście na rynku i po nich takich wpadek nie było.
Dla mnie jest to proste jak ktos moze byc rewelacyjnym pomiarowcem jezeli nigdy nie był na montazu.
Mnie to cieszy ponieważ mam wiecej klientów po ich trafionych pomiarach.
A czy to juz koniec tej firmy ?
...i jak pisałem wcześniej
norma z prawej norma z lewej
....firm działających pod nazwą norma styl jest nie jedna a kilka
a z tego co wiem jedna już się wysypała na dobre.
lecz co miasto to "norma"
i jak by nie patrzeć, to są to firmy wywodzące się z jednego gniazda.
a o co tam chodzi??
nikogo już nie obchodzi
norma z prawej norma z lewej
....firm działających pod nazwą norma styl jest nie jedna a kilka
a z tego co wiem jedna już się wysypała na dobre.
lecz co miasto to "norma"
i jak by nie patrzeć, to są to firmy wywodzące się z jednego gniazda.
a o co tam chodzi??
nikogo już nie obchodzi
Kolego hola! hola!komarko1 pisze:Czy uważasz za uczciwe zagrywki w stylureklamy : parapet za złotowkę (montaż 70 zł /mb- sam sprawdzalem. Uważam ze takie nieuczciwe moralnie zagrywki w stosunku do klientow jest żenujace i mało etyczne. Mało etyczne jest również pracowanie w takim momencie w firmach robiących podobne "marketingowe" zagrywki. Zresztą - szkoda klawiatury - za rok pewno będzie nowa NORKA SPYL 2666
Co w tym złego że ktoś sprzedaje drożej niż TY?
Gdzie tu niemoralność?
Oświeć mnie czekam
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Niemoralnym jest niedoinformowanie klientów o sposobie sprzedaży (nakłanianie do niewłaściqwego rozporządzania majątkiem jest o ile pamiętam karalne) niemoralnym wysyłanie do pomiarów i wyceny ludzi niekompetentnych zatrudnionych na sezon za marne grosze, niemoralny jest zmiana szyldów firmy co rok(przy czym klient zostaje zamiast z gwarancją z ręką w nocniku - jeśli zawarł umowę ze spółką z oo)
Od takiego j.w tylko krok od gry w trzy karty z Twoim klientem. Zresztą rób jak chcesz Darku -" prawo moralne jest we mnie a tylko gwiazdy nad nami"
Obrotów w nowym roku!
Od takiego j.w tylko krok od gry w trzy karty z Twoim klientem. Zresztą rób jak chcesz Darku -" prawo moralne jest we mnie a tylko gwiazdy nad nami"
Obrotów w nowym roku!
Z odpowiedzią się zgadzam.
Niemniej jednak coś w stylu wysoka cena montażu + coś gratis uważam za jedną z technik sprzedaży, rzecz dozwoloną.
Nie jest to zbyt subtelne raczej powiedziałbym "promocja dla naiwnych" - nie mam nic przeciwko animamcji sprzedaży.
Niemniej jednak coś w stylu wysoka cena montażu + coś gratis uważam za jedną z technik sprzedaży, rzecz dozwoloną.
Nie jest to zbyt subtelne raczej powiedziałbym "promocja dla naiwnych" - nie mam nic przeciwko animamcji sprzedaży.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
lekomin
- Fachowiec

- Kontakt:
KRM miesiąc temu weszła do naszej sieci sprzedaży.. mam nadzieję, że będzie im się powodzić jeszcze lepiej hehemonciak pisze:Skóteczność systemu sprzedaży Normy Styl potwierdza powstała niedawno grupa KRM właścicielką jest była kierowniczka Normy. Firma funkcjonuje niedługo a widać że im się powodzi.