Jak dotrzć do Bajcara?
-
dealerokien
- Czytelnik

Jak dotrzć do Bajcara?
Mam problem. Współpracowałem z Bajcarem przez przedstawiciela regionalnego z Łodzi, ale z tymi ludzmi nie da się współpracować klientom z ulicy sprzedają taniej niż dealerom jak by dało się to na dłuższą metę ukryć?? Ponieważ byłem bardzo zadowolony z tych okien chciałbym dalej kontynuować tę współpracę, ale nie przez ich śmiesznych "autoryzowanych przedstawicieli". Swoja drogą po takim psuciu rynku na miejscu Bronka zabrałbym tę autoryzację bez mrugnięcia okiem stracił przez nich wielu porządnych dealerów. Pozdrowienia dla Bajcara
[/b]
A ja sobie myślę że Pan Bronisław nie potrzebuje wielu dealerów co sprzedają 2 okna w miesiącu, wystarczą mu śmieszni przedstwwiciele byle mieli sprzedaż na poziomie 400 okien tygodniowo + magazyn do którego transport tir -em się zmieści.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
dealerokien
- Czytelnik

Wie Pasn co był okres że ja temyprzedstawicielowi robiłem połowę tygodniowej sprzedaży a miał nas kilku co jest u Bajcara udokumentowane więc niech się Pan zastanowi co Pan pisze. Może najpierw trzebaby zapytać "ile Pan sprzedaje?" a póżniej wygłaszać teorie.
Pozdrawiam Niesfrustrowanych jak P Darek
Pozdrawiam Niesfrustrowanych jak P Darek
Z okazji bez okazji życzę koledze powodzenia, aby co Pan planuje to się udało.
Czasami coś od Przedstwicieli kupuję, konkurencja jest ok.
Ale ci przedstwawiciele, pomimo że z nimi nie śpię, nie są byle kim.
Sporo potrafią i coś sobbą reprezentują.
ARTYKUŁ NIE SPONSOROWANY.
Czasami coś od Przedstwicieli kupuję, konkurencja jest ok.
Ale ci przedstwawiciele, pomimo że z nimi nie śpię, nie są byle kim.
Sporo potrafią i coś sobbą reprezentują.
ARTYKUŁ NIE SPONSOROWANY.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
-
dealerokien
- Czytelnik

Jesli chodzi o reprezentacje to jak poobserwowałem są na Pana poziomie
.
A ich umiejetnosci sprowadzaja sie do tzw. topienia wszystkich w szklance z wodą mam nadzieję że mogą się również poszczycić nauką pływania na wszelki wypadek, bo coś ostatnio wszystcy tak się jakoś pochorowali
A poza tym jest takie powiedzenie że nie odgryza się ręki która cię karmi.
Pozdrawiam wszystkich udczciwych okniarzy
A ich umiejetnosci sprowadzaja sie do tzw. topienia wszystkich w szklance z wodą mam nadzieję że mogą się również poszczycić nauką pływania na wszelki wypadek, bo coś ostatnio wszystcy tak się jakoś pochorowali
Pozdrawiam wszystkich udczciwych okniarzy
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Przegladam , czytam i wystapie w obronie Darka 13 - nie widze by on cos obrazilewego napisal na Pana "dealer okien".
Tez sie zgadzam - nie zawsze ilosc dealerow daje dobre efekty - czasem jest wrecz gorzej.
Ale prawda o Bajcarze? jaki on jest? Mam niezle zdanie, ale martwi mnie czemu "zgasl" na rynkach wschodniej Polski?
Tez sie zgadzam - nie zawsze ilosc dealerow daje dobre efekty - czasem jest wrecz gorzej.
Ale prawda o Bajcarze? jaki on jest? Mam niezle zdanie, ale martwi mnie czemu "zgasl" na rynkach wschodniej Polski?
finlandia pisze:Przegladam , czytam i wystapie w obronie Darka 13 - nie widze by on cos obrazilewego napisal na Pana "dealer okien".
Czy ktoś zna odpowiedż